Szépüljünk

Az én hajamból nem lehet frizurát csinálni?

Töredezett hajvégek? Igénybevételnek kitett frizura? Pontosan tudod, hogy mit szeretnél, de úgy gondolod, hogy a te hajad erre nem alkalmas? Az alábbi összeállításból megtudhatjátok, hogy ezekre a dilemmákra van megoldás!




Nem tudom, ki hogy van vele, de a magam részéről utoljára kislányként voltam megelégedve a hajammal. Hát igen, szép, boldog ifjúság! Amikor ötévesen a játszótéren Pistike húzogatta a copfomat, mindketten tudtuk, hogy ez a szeretet jele. Szőke szalmahajam lobogott a szélben, és felhőtlenül boldognak éreztem magam. Azóta Pistike eltűnt, és a hajam átváltozott seszínű, töredezett szálú hajzattá.





Igazából mindig is hullámos, dús hajat szerettem volna, de a természet ezen a téren nem volt valami bőkezű velem. Ha nem, hát nem. Abból kell gazdálkodni, ami van, mondtam magamnak és a hajfestékek áldásos hatásait kihasználva, gyakran váltogattam hajam színét. Mosás, festés, mosás, festés. Ám hamarosan tapasztaltam, hogy a hajfestékek és samponok gyakori használata nem igazán tett jót hajam minőségének. Anyukám szerint a hajsamponokkal lehetett a gond, ahogy ő fogalmazott: „Kislányom, bizonyos hajsamponok nem kompatibilisek a hajaddal”. Meglehet, de ez engem nem boldogított.

Következő programpontként elkezdtük hajkurászni a nekem megfelelő terméket. Anyukám előre figyelmeztetett, hogy nehéz lesz megtalálni a száraz hajamra való sampont. Igaza lett. Kipróbáltam az aktuális kínálat minden árnyalatát, de – mondanom sem kell – nem leltem rá az igazira. Én tudom, hogy minden nőnek más a haja. Tudom, hogy nem könnyű egy egyénre szabott sampont kifejleszteni. Tudom, hogy a hajápolást nem lehet az én hajtípusom felől megközelíteni. De ami sok, az sok. „Miért nem létezik a földön egy olyan sampont, amit csak nekem találtak ki?” – kiáltottam fel dühösen és kissé elkeseredetten.










Már éppen azon gondolkodtam, hogy tüsifrizurát kreálok a hajamból, amikor a fodrászom meglepett az új Sunsilk samponnal. Kezdetben kételkedtem a dologban, mert annyi, de annyi sampont kipróbáltam, hogy úgy éreztem: engem már semmi sem tud meglepni a száraz hajjal kapcsolatban. Tévedtem. Már első használat után úgy éreztem, mintha az új Sunsilk sampont az Elida Hair Institute kimondottan az én száraz, töredezett, igénybevett hajamnak ápolására fejlesztette ki. Fodrászom felvilágosított, hogy a Duo Keratins összetevővel gazdagított Sunsilk termékcsalád két termékből áll – Duo Keratins samponból és Duo Keratins 1 perces hajregeneráló balzsamból – melyek segítenek helyreállítani a hajszálak szerkezetét a gyökerektől a hajvégekig.





Ezek után megvettem az új Sunsilk hajbalzsamot is, mely tulajdonképpen egy 1 perces hajregeneráló kúra. Ez azt jelenti, hogy használata olyan kényelmes, mint egy hagyományos hajbalzsamé, ugyanakkor olyan mélyen ápolja a hajamat, mint egy intenzív hajbalzsam! Fodrászommal megbeszéltük, hogy mindannyian mások vagyunk, így mindegyikünknek másfajta hajápoló felel meg, de én úgy gondolom, hogy a Sunsilk termékei közül mindenki megtalálja a hajára valót.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top