Szépüljünk

Csillámos báli megjelenés

A báli smink legyen dinamikus, élettel teli, amibe keveredhet egy kis romantika is. A szem egyszerre fejezze ki az ártatlanságot és az intrikát, melynek eléréséhez az arany vagy ezüst csillámpor nélkülözhetetlen!

A szemhéj színe lehet: arany- és jegesbarna, tengerkék, aranyos őszibarack, antik rózsaszín, ezüstösen csillogó kék és szürke.

A báli szemsmink festésének menete:





• A szemhéjra vigyük fel a szemhéjport, és húzzuk át csillámporral.
• A szemöldök alá és fölé is tehetünk a csillámból.
• A szem alatti vonalat húzzuk erőteljesebbre.
• A szempillákat spirálozzuk intenzíven. Amikor megszáradt egy réteg, akkor vigyük fel a következőt.
• Mártsuk egy gömbölyű szemhéjpúder ecsetkét a csillámporba, húzzuk át vele a szemöldököt, és kevéske kerüljön a szempilla végére is.
• Nem esik le a csillámpor a szemöldök vékony kis szőrszálacskáiról, ha előtte arctejjel húzzuk át.

Jó tudni:





A szemhéjpúder a dobozában erőteljesebben hat, mint a bőrön.
A sötét tónusok elmélyítik a tekintetet, míg a világosak kiemelik.

Válasszunk olyan rúzst, mely irizáló fátyolba burkolja az ajkat. Ezek azok a tónusok, melyek a száraz virágokat idézik: csillogó rózsaszín, selymes bézs, pezsgőbarna, szatén mályva és ragyogó rózsaszín.

Kétfajta rúzst használjunk, kívülre a sötétebbet, belülre a világosabbat vigyük fel. A rúzs tetejére soha ne kenjünk szőlőzsírt, hanem szájfényt, amitől csillogóvá válik a száj

A báli smink elengedhetetlen eszköze az ultrakönnyű, finom textúrájú ajakfény ceruza, amelynek színe a lakkos hatásban tükröződik vissza. Az ajak teltnek látszik, és kényelmes viselet, nem érezzük nehéznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top