Szépüljünk

Hatékony védelem a korpa ellen

Nincs annál kellemetlenebb élmény, mint amikor elegáns ruhában megjelenünk egy fogadáson, és hajunkból sûrû permetként hull vállunkra a korpa. Barátnõink kaján mosolya közepette legszívesebben elbújnánk a föld alá.




Aki azt állítja, hogy még sohasem volt korpás a fejbőre, minden bizonnyal nem mond igazat. Tapasztalatom szerint a nők hajlamosak letagadni, hogy ezzel a kellemetlen problémával küzdenek. Pedig a korpásodás jelenségében nincs mit szégyellni. Egy felmérés szerint, a felnőtt női lakosság 30%-a szenved a korpásodástól. Közülük csak 40% használ valamilyen korpásodás elleni hajsampont. Hogy miért? Mert úgy találták, hogy az általuk használt termékek bizonyos esetekben irritálják érzékeny fejbőrüket. A Dove ezért kifejlesztett egy olyan terméket, amely megoldást jelenthet erre a problémára.





Miben más a Dove korpásodás elleni sampon? Elsősorban abban, hogy nincs több választási kényszer a bársonyos haj és a korpa elleni hatékony küzdelem között. A Dove olyan korpásodás elleni hajsampon, amely gyakorlatilag az első hajmosástól kezdve hatékonyan távolítja el a korpát, ugyanakkor mélyen hidratálja a hajat. A Dove Sampon Korpás Hajra pH-semleges összetételének köszönhetően védi a fejbőrt és segít helyreállítani természetes egyensúlyát. Gyengéden tisztit, és használatával kellemes megnyugtató érzést nyújt, mert a Dove Sampon Korpás Hajra a klinikailag bizonyított hatásosság és az optimális gondoskodás tökéletes kombinációja. Manapság, amikor az ember lányát egyre inkább hozzászoktatják ahhoz a gondolathoz, hogy minden kozmetikai kellemetlenségért a mikroorganizmusok és a gének a felelősek, üdítően hat egy olyan termék, amely – 1/4 rész hidratáló tej
tartalmának köszönhetően ápolja a hajat, és egyúttal végérvényesen
száműzik a korpásodást is a szótárunkból.





Természetesen a korpa megelőzésében a helyes hajápolás a legfontosabb tényező. A Dove korpásodás elleni sampont akár mindennap használhatjuk, anélkül, hogy fejbőrünk kiszáradna, vagy hajunk víztartalma csökkenne. Ezt különösen fontos hangsúlyozni, hiszen a népesség többségét sújtó korpásodás, sok esetben a kiszáradt fejbőrnek, vagy éppen a helytelen tisztálkodási szokásoknak köszönhető. Míg a jelenleg kapható hajápoló termékek elsősorban kondicionálással célozzák meg a haj ápolását, addig a Dove laboratóriumaiban kifejlesztett negyedik generációs termékcsalád a hidratálásra fekteti a hangsúlyt. Fedezd fel te is a Dove sampon egyedülálló védelmét. Olyan hatásos, mint amennyire gondoskodó!


Játssz és nyerj Dove hajápoló csomagot!
A játék >



Dove által támogatott internet oldal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top