Szépüljünk

Miért kellemetlen a száraz haj?

A hajviselet leginkább a divattól függ. Egyéni ízlés dolga, hogy ki, milyen frizurát visel. A haj nem megfelelõ minõsége azonban tartósan megkeserítheti mindennapjainkat is, sõt nem is túl esztétikus. Nem beszélve a frizuragondokról.




Ha kimerültek, fáradtak vagyunk, még a hajunk is másképp csillog, veszít rugalmasságából, sőt a testi-lelki betegségek gyakran járnak hajhullással. Ezek ellen nehéz védekeznünk, de a helyes hajápolás technikáját egy kis odafigyeléssel könnyen elsajátíthatjuk.

A száraz haj fakó, érdes tapintású, a hajvégek gyakran töredezettek. Könnyen összekócolódik, és nehéz kifésülni. Mindez lehet természetes adottság, de a sok dauer vagy napozás következménye is.
A száraz haj olyan haj, melynek pikkelyei kinyíltak, ezáltal porózussá vált, ennek következtében pedig elveszíti nedvességtartalmát, fakóvá, érdessé, töredezetté és nehezen kifésülhetővé válik.





Pedig mindezek a „tünetek” elkerülhetők! Nemcsak arról van szó, hogy ne használjunk hajszárítót; hogy minden hajmosáskor masszírozzuk 1-2 percig ujjbeggyel körkörösen a fejbőrt; hogy kerüljük a dauerolást, a hajsütővasat vagy a gyakori hajfestést, stb. Hanem elsősorban arról, hogy válasszunk a száraz hajnak megfelelő sampont és hajkondícionálót!

A száraz hajra kifejlesztett samponok és hajkondícionálók hosszú kutatások eredményei. Egy minőségi sampon – a megfelelő kondicionálóval kombinálva – javíthatja a száraz hajat: körbeveszi a hajszálakat, óvja a káros környezeti hatásoktól, hidratálja, csillogóvá és dússá teszi.





Egy felmérés szerint, a nők 68,8%-a úgy találta, hogy a Dove Sampon Száraz és Töredezett Hajra a hajuknak kevésbé száraz érzést biztosít. A száraz haj elleni küzdelem nem nélkülözheti a megfelelő hajkondicionálót. 

A Dove a hidratálás szakértője, kifejlesztett egy olyan hajápoló termékcsaládot, amelynek 1/4 része hidratáló tej. A hidratálásért felelős összetevők kettős feladatot látnak el: megkötik valamint visszatartják a vizet a hajszálakban anélkül, hogy nehézzé tennék a hajat. A hidratáló összetevők a fejbőrtől a hajvégekig ápolják és védik a hajszálakat a kiszáradástól, valamint a haj belső struktúrájában ugyanúgy aktívan hatnak, mint a hajszál külsején. A Dove Hajkondicionálót Száraz és Töredezett Hajra egyaránt lehet a hajvégekre és a hajgyökerekre használni. A rendszeres használat során a haj visszanyeri természetes fényét, selymes tapintásúvá és könnyen kezelhetővé válik. Nem kell többet gubancos, száraz hajad a tükör előtt percekig fésülgetned, s a fodrászod sem fog tétlenül állni töredezett, száraz hajad előtt, hiszen a Dove Hajkondicionáló Száraz és Töredezett Hajra segít megoldani ezt a problémát.

Játssz és nyerj Dove hajápoló csomagot!
A játék >


Dove által támogatott oldal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top