Szépüljünk

Nélkülözhetetlen összetevõk

Belülrõl táplálod tested vitaminokkal, ásványi anyagokkal és minden jóval? Ne feledd, hogy nem csak belülrõl kell védened testedet. Bõröd is meghálálja a gondoskodást.

A új Dove Essential Elements arcápoló készítményei, mint a leggondosabban összeállított táplálékkiegészítő, ellátják bőröd a szükséges anyagokkal, hogy az egészségesen ragyogó legyen. Az öt
nélkülözhetetlen összetevő egyedülálló kombinációja segít, hogy bőröd
egészségesen ragyogó és szép legyen.


1. Vitaminok – a kor ellen










A-vitamin
Nagy szerepe van a sejtek növekedésében, ezzel pedig megóvja a bőr felületét még a sérülésektől is.

B5-provitamin
Az új sejtek létrejöttéhez szükséges folyamatok nagy élharcosa. Ráadásul a nedvesség megőrzésében is segít.

E-vitamin
Kell még róla beszélni? A ráncok kialakulásáért felelős hatásoktól is védi a sejtet és a sejtfalat, mindamellett a vérkeringést is serkenti.

 











2. Ásványi anyagok – vitalitás

Magnézium
Sok-sok enzim fontos összetevője, ráadásul a vitaminokkal együtt elősegíti a hatékony
hidratálást, és még a stressz ellen is jó.

Cink
A cink szinte minden sejtünkben megtalálható. Több, mint száz enzim munkájában van szerepe, különösen a sebek gyógyulásában fontos.












3. Természetes antioxidánsok – védőangyalok


Ezek az anyagok lekötik a szabad gyököket, amelyek szinte elsősorban felelősek a károsodásokért és az öregedésért.


Szőlőmagkivonat
Kedvenc gyümölcsünk kivonata még az UV-sugárzástól is véd. Ráadásul a sejtek közti kapcsolatok helyreállításában is segít.

Zöld tea
Szintén védi a sejteket, ráadásul a nedvesség kiváló megtartója is.











4. Lipidek – gondoskodók


A lipidek az arcbőrben természetes állapotban is előfordulnak. Ezek veszik körül a sejteket, hogy bent tartsák a nedvességet. Ahogy a bőr öregszik, egyre kevesebb lipidet termel, ezért egyre szárazabbá válik, és végül ráncok jelennek meg rajta, mivel nedvesség híján elveszti rugalmasságát.


5. Hidratálók – a nedvességforrás

A szél, nap, fűtés, légkondícionáló no meg sok más hatás, mint a stressz, kevés alvás és alkohol vizet von el a bőrből. Ezt a vizet pedig sürgősen pótolni kell.











A hidratálószerek jól összeállított kombinációja, mint forrásvíz, lanolin és glicerin, anélkül pótolja a nedvességet, hogy eltömítené a pórusokat.

Ezek hát a nélkülözhetetlen összetevők, amelyek különleges összetétele a Dove Essential Elements arcápoló család minden tagjában ott vannak, hogy a bőröd még sokáig egészségesen ragyogó maradjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top