Szépüljünk

Gerjesztõ illatok

Marrakesh fõterén ül néhány ember, akik körül tolonganak az érdeklõdõ férfiak. Ők Marokkó szexológusai, akik mindenre tudják a gyógyírt. Sajnos minket nem engedtek oda, ezért kérjük, ha valaki megszerezte a csodaszert, jelentkezzen vele!

Addig is be kell érnünk az itthon is elérhető, de jól bevált szerekkel. Mivel érzelmeink a szaglással igen szoros kapcsolatban állnak, nem is meglepő, hogy a szexualitással kapcsolatos problémákra is illóolajokat ajánlunk.

Sokféle oka lehet annak, ha egy nő nem érzi elégnek vágyát. Szerencsére az illóolajok szinte mindegyik bajra remek megoldást nyújtanak. Használd őket párologtatóban, a szoba levegőjébe spriccelve, masszázshoz a kedvessel, de ne vesd el a közös fürdő gondolatát sem! Ez biztosan meghozza a kedvet, vagy még inkább fokozza, ha megvolt.

Az első lépés: derítsd ki, mi a gond. A leggyakoribb probléma egyébként a stressz, ami elől nehéz elmenekülni, és olyan módon foglalja le energiáidat, hogy érzelmi, érzéki életre szinte semmit nem hagy. Ha viszont megnyugszol, varázsütésre visszatér a vágy is! Ajánljuk ellazítónak a levendula, narancsvirág és szantál illatokat. Vigyázz, ha túlzottan megnyugszol, vágyad akár csökkenhet is, így jársz, ha pl. majoranna illatot választasz. Ezt csak egyedüli relaxációhoz ajánljuk! Ha viszont már végképp túlhajtottad magad, és annyira fáradt vagy, hogy mindenfajta aktivitás gondolata elborzaszt, alvás helyett élénkítheted magad finom olajkeverékekkel. Javaslataink: jázmin, citrom és fekete bors vagy gyömbér, bergamott és szantál.

ilang-ilang
Nem nézel úgy ki, mint a kedvenc lapod címlaplánya? Vagy Ő nem néz úgy ki, mint Brad Pitt? Ez alapvetően nem lehet probléma, sokaknak mégis komoly fejtörést okoz. Bridget Jones például hátrálva hagyta el a szobát, ha ruha nélkül ment ki, hogy ne látsszon szerinte túl nagy feneke. Hogy távoztunkban ne essünk át semmin, és ne kapcsolgassuk kényszeresen a villanyt, minél kevesebb fényt teremtve minden ruhadarab levételekor, próbáljuk önbizalmunkat javítani. Ilyenkor érdemes az ilang-ilang-, a jázmin– és a rózsaolajért nyúlni.


Mostanában kutatások sora igazolta, hogy a testmozgást nem végzők körében bizony a szexuális kedv is lankadni látszik. Ha tehát javítanál libidódon, látogass egy edzéstermet, de legalábbis sétáld körbe a Szigetet, lakótelepet, dombot, ami épp lábad útjába esik. Ha ezt rendszeresen teszed, lehet, hogy más rásegítésre nem is lesz szükséged. Ha mégis, vagy ha csak holnap indulnál sétálni: a borsmenta-, citrom-, gyömbérolaj mind remekül felfrissít.

Baj van a kapcsolattal? Beszéljétek meg a dolgokat, de ehhez is megfelelő hangulat kell. A narancsvirágolaj illata feloldja a feszült helyzeteket, a romantikus rózsaillat elsimítja az ellentéteket.

Ha sikerült beszerezni a készletet, főzz egy finom vacsorát, és merüljetek el az illatárban. A hatás biztosan nem marad el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top