Szépüljünk

Dús haj egész nap

Napjainkban egyre több nõ számára probléma a lelapuló, tartás néküli haj. Ez a jelenség sokaknak nem áll jól, és még a legdúsabb hajat is kevésnek mutatja. A Sunsilk erre nyújt megoldást új, Hajdúsító termékcsaládjával, mely három elembõl áll.

A sampont érdemes együtt használni a könnyű hajbalzsammal, hogy még fokozzuk a hatást. A teljes ápolás kiegészítője pedig a könnyű  krém, ami akár napközben is segítséget nyújt a könnyen lelapuló hajnak.

“Amikor dús érzetű a hajam, magabiztosnak, vonzónak érzem magam, de amikor lelapul, szétesik, elveszítem ezt az aurát.”

Segít a Sunsilk új termékcsaládja, a 3D komplex tartalmú Hajdúsító Sampon, a Könnyű Hajbalzsam és a Könnyű Hajdúsító Krém.

“A hajam olyan lapos, lelombozott, fénytelen. Nincs vonzereje és tartása. Valahogy úgy érzem, cserben hagy, átlagossá, szinte észrevehetetlenné tesz. De ha jól belövöm a hajam, sokkal beszédesebb, nyüzsgőbb vagyok. Érzem, hogy ki tudom fejezni személyiségemet.”

Átélted már ezt az érzést? Szinte biztosan igen. Ha pedig mostanában is volt hozzá szerencséd, neked találták ki az új Sunsilk 3D komplex tartalmú Hajdúsító Sampont, a Könnyű Hajbalzsamot és a Könnyű Hajdúsító Krémet. A sampon segít, hogy hajad dúsabb hatású és fényes legyen, méghozzá egész nap. A hajbalzsam pedig kiegészíti a sampon hatását.

Ha pedig mégis ereszkedni kezdene hajad tartása, erre találták ki a család harmadik tagját, amely gyorssegélyként, akár a nap közepén is alkalmazható. Mivel nem kell kiöblíteni (ez nem hajbalzsam!), gondoskodik az egész napos jó tartásról. Olyan, mint egy könnyű nappali krém, ami nedves és száraz hajra is használható. Igazi sokoldalú segítség!

Élvezd az új Sunsilk gondoskodását, és maradj magabiztos!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top