Szépüljünk

Lelapuló haj? Soha többet

Szinte törvényszerû, hogy a nõknek van valami problémájuk a hajukkal. Akinek göndör, egyeneset szeretne, az egyenes hajúak pedig begöndörítenék. Ma már viszont ott a lehetõség, hogy bármit kipróbáljunk.

Az egyenes hajú nők legfőbb problémája a tartás nélküli, fejre lapuló haj, aminek több oka is lehet. Lehet, hogy egyszerűen nem megfelelő sampont használ valaki, vagy túl sok balzsamot tesz a hajára. Mint mindenben, a hajápolás folyamatában is érdemes megtalálni a kényes egyensúlyt, hiszen a túlápolt haj nem tündököl igazi szépségében. A túl sok, vagy túl intenzív kezelés elnehezíti a hajat. Ugyanígy járhatnak azok is, akik rendszeresen 2 in 1 samponokat használnak. Ezek nagyon jól jönnek, ha sietünk, de mindennapi használatban szintén lelapítják a frizurát.
Vannak aztán azok, akiknek egyébként szép és egészséges hajuk olyan tekintélyes súllyal rendelkezik, hogy emiatt lapul le. Ez nem is baj bizonyos arcformáknál és frizuráknál, de a többséget azért zavarja.

Nem egyedi eset az a lány, aki reggel megalkotja frizuráját, és mindaddig sugárzó a megjelenése, amíg bele nem néz a tükörbe, és nem látja, hogy haja egyre közelebb ereszkedik fejéhez. Ilyenkor a nők nagy része elkedvetlenedik, úgy érzi, már nem is olyan szép, nem mutat olyan jól, mint ha ez nem történt volna meg. És mindannyian tudjuk, az önbizalom milyen fontos része a megjelenésnek. Ha nem érzed szépnek magad, nem is vagy az. Legalábbis nem annyira.

Mi a megoldás?

Előtte és utána

Szerencsére van megoldás, semmi ok az aggodalomra. Vannak már olyan termékek, amelyek kifejezetten erre a problémára születtek, amely egyébként a nők 52%-át érinti. Használj hajdúsító sampont, balzsamot és egyéb termékeket, és ezek használatával megemelheted a hajad, optikailag is dúsabb hatást eredményezve, és újra magabiztosan nézhetsz a tükörbe! Még a nap második felében is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top