Szépüljünk

A természetes fogápolás

A fogmosás mára minden ember természetes napi rutinjává, jobb esetben szükségletévé vált. Ráadásul a boltok polcain számtalan jobbnál-jobb fogkrém szolgálja a különbözõ igényeket. Legyen szó fogszuvasodásról, fogkõrõl, bármilyen problémáról, van rá megoldás.

Ha valaki minden fenyegető vész ellen meg szeretné védeni fogait, akkor a legjobb, ha olyan fogkrémet választ, melynek hatása sokoldalú. A legfontosabb: a fogszuvasodás elleni védelem, a fogíny megóvása, és a friss lehelet biztosítása.

Ha te is olyan vagy, aki hisz a természet gyógyító és betegségmegelőző erejében, neked találták ki az új Signal Herbal fogkrémet. Ez a fogkrém a gyógynövények erejével varázsolja maradéktalanul egészségessé fogaidat, ráadásul a növények illóolajai segítenek a friss lehelet elérésében is.

Az új Signal Herbal természetes hatóanyagainak, valamint fluorid és kálcium tartalmának köszönhetően véd a fogszuvasodás ellen, és óvja a fogakat és a fogínyt. A fogkrém kamilla, zsálya, kakukkfű és mirha kivonatot tartalmaz, melyek regeneráló és antibakteriális hatásukról ismertek. Használatával a fogak és a fogíny egészségesebbek és erősebbek lesznek.

Használd az új Signal Herbalt minden reggel és este, és bízz a gyógynövények erejében! Valóban minden bajtól megvédenek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top