Szépüljünk

Egy krém a dús hajért

Nem hajbalzsam. Nem is hajhab. Ez valami egészen különleges! A Sunsilk ismét meglep minket egy különlegességgel! Használd a hajadra, mint egy arckrémet, és el sem fogod hinni a hatást.





Ha úgy érzed, hogy hajad tartása nem elég, hogy frizurád bármikor cserbenhagyhat és lelapulhat, és ha ez zavar, akkor neked találták ki a Sunsilk új, hajdúsító termékcsaládját. A samponból, balzsamból és hajdúsító krémből álló hármas termékcsalád megoldást jelent a lelapuló haj problémájára.

A szép kék flakonba zárt termékek használatával dús hatást és szép fényt adhatsz az olyan hajnak is, amely súlya folytán a fejre lapul. Biztosan te is jártál már úgy, hogy reggel elkészített frizurád már kora délután elvesztette dús hatását. Érdemes kipróbálnod az új Hajdúsító sampont és balzsamot.

De mi a harmadik a családban?


Könnyű hajdúsító krém





Nyomd meg kétszer az adagolót, és masszírozd be a krémet a hajadba a hajtövektől a hajvégekig. Ne öblítsd le, csak szárítsd meg, ahogy szoktad, hogy hajad láthatóan dúsabb és selymes tapitású legyen. Nem nagy ördöngösség használni, hatása mégis fantasztikus!
Ez a krém valahol a hajápolók és a hajformázók között helyezkedik el, ápolja a hajat és tartást is ad neki. Nagyon különleges, olyan, mint egy remek arckrém, csak ezzel a hajadat kényezteted. Meg is fogja hálálni!

A krém száraz hajra is alkalmazható, így napközben is bármikor használhatod. Ráadásul pici, elfér egy válltáskában is, mindenhová magaddal viheted. Bármikor segítségül hívhatod, ha úgy érzed, hogy hajad elveszti tartását és lelapul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top