Szépüljünk

Hidratált, egészséges haj

Szép haj? Mindenkinek lehet ilyen, csak némi odafigyelés szükséges hozzá. A megfelelõ hidratáltság biztosítja a megfelelõ védekezõképességet.







A környezeti hatások gyakran kiszárítják a szálakat, elvonva belőlük az egészséget adó vizet. Ezt pedig nem árt, ha minél hamarabb pótolod, különben hajad száraz lesz és kezelhetetlen, ráadásul töredezni kezdhet, és fényét is elveszti.

A gyakori uszodába járás, a tengeri fürdő, az erős napsugárzás és a szmog mind a haj ellen dolgoznak.








Ilyenkor az igazi segítség a Dove hajápoló termékcsalád. A samponok és balzsamok egyaránt 1/4 rész hidratáló tejet tartalmaznak, ahogy ezt a Dove termékektől már megszokhattuk. Ennek segítségével biztos lehetsz benne, hogy a szükséges nedvesség ott marad, ahol kell: a hajszál belsejében.







A mélyen hidratált haj így ellenáll minden igénybevételnek, és megőrzi rugalmasságát, szépségét. A Dove termékek mindamellett nem nehezítik el a hajat.

A Dove hajápoló termékek között mindenki megtalálja a hajtípusának megfelelőt, így könnyű hangsúlyozni hajad szépségét!

A Dove termékek minden hajtípusra megfelelő megoldást kínálnak. A kategóriák segítik a könnyű kiigazodást, hogy a normáltól a korpásig mindenféle hajra könnyű legyen választani. A samponokon kívül a balzsamok, és a 2in1 “sampon és balzsam egyben” is gondoskodnak a megfelelő hidratáltság eléréséről.

A Dove Intenzív Hidratáló Hajpakolás aktív hidratálói igazán mélyre hatolnak a hajszálakba, így a haj érezhetően rugalmasabb és simább lesz!

Használd a Dove termékeit, és légy büszke hajad természetes szépségére!



Dove. A hidratált haj. A gyönyörű haj.







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top