Szépüljünk

Hogy nyugodtan elcsábulhass!

Jön a nyár, itt a fagyiszezon. Ilyenkor kedvenc édességünket szorongatjuk kezünkben, vagy éppen gyümölcslevet iszogatunk, hogy megnõtt folyadékigényünket kielégítsük.




A barátnőkkel, barátokkal gyakran ülünk le árnyas fák alatti kávézókba egy finom serkentő italra, vagy éppen egy jeges teára. A jó idő eljöttével még azok is elindulnak, akik a telet begubózva töltötték. A közös ebédek, vacsorák garantálják mindenki jó hangulatát.

Hányan vannak azonban olyanok, akik a jóízű fagyinyalogatás után fogkefét és fogkrémet húznak elő táskájukból, és fogmosásra alkalmas helyet keresnek? És hány olyan hely van, ahol a csemegézés után valóban lehet is fogat mosni?

Mi a megoldás? Választanunk kell az élet és a finom falatok élvezete és fogaink épsége között? Hiszen jól tudjuk, hogy étkezés vagy ivás után (persze ha nem vizet ittál!), a szájban máris munkálkodni kezdenek a gyerekkorunkban fognyűvő manónak nevezett baktériumok és savak, támadást intézve a fogak és az íny épsége ellen.





Szerencsére van már megoldás a dilemmára:
olyan fogkrémet kell választanunk, ami egész napon át védi a fogakat.
Ilyen a megújult Signal Integral fogkrémcsalád, amely valóban teljeskörű védelmet nyújt még étkezesek között is. Így már ehetsz-ihatsz bátran, nem kell aggódnod!


Nem akarod feladni kedvenc fogkrémed egyéb hatásait a hosszan tartó védelemért? Nem is kell!







Ha fehér fogakat szeretnél, válaszd a Signal Integral White fogkrémet, ami megőrzi a fogak fehérségét, és emellett is biztosítja a védelmet egész napra.








Ha pedig utánozhatatlan, friss leheletre vágysz, neked találták ki a Signal Integral Green Fresh-t, amely ezt is biztosítja számodra. Ráadásul ezt is hosszú időre!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top