Szépüljünk

Az igazi ápolás

Nincs olyan haj, amelyen ne lehetne javítani. A Sunsilk minden hajtípusra olyan speciális megoldást kínál, amely a hagyományos sampon-balzsam összeállításon túl is megfelelõen oldja meg a problémákat.





Könnyű Hajdúsító Krém lelapuló hajra

Lapos, tartás nélküli a hajad?

A Könnyű Hajdúsító Krém napközben is azonnali szakértő segítséget nyújt az idő múlásával egyre jobban lelapuló hajra. A száraz hajra is alkalmazható könnyű, nappali hajápoló krém gondoskodik arról, hogy a haj egész nap láthatóan dús és könnyű maradjon.






Hajsimító Krém a rakoncátlan hajra, kócosodás ellen


Sima hajad már délre összekócolódik?

A hullámos, laza, nehezen kezelhető haj gyakran már napközben kócos lesz. A Sunsilk ezért egy napközbeni ápoló kúrát ajánl.

A teljes ápolás kiegészítője a Hajsimító Krém, mely száraz és nedves hajra is alkalmazható. Azonnali szakértő segítséget nyújt, így a napközben össze-vissza kunkorodó és kócos haj egy pillanat alatt rendezetté válik.

Az eredmény: sima, könnyebben fésülhető, rendezett haj






Permet gyorsan zsírosodó hajra

A zsíros hajad határozza meg az életedet?

A gyorsan zsírosodó hajjal rendelkező nők nem használnak hajápoló balzsamot. A Sunsilk ezért egy ultrakönnyű kondicionáló sprayt ajánl, amely nem nehezedik a hajra. Így gondosan ápolhatod hajszálaidat!






Intenzív hajpakolás festett vagy színezett hajra


Festett hajad színét és egészségét is szeretnéd megőrizni?

A Sunsilk Intenzív hajpakolás festett vagy színezett hajra egyedi Color Nutrium összetevővel és UV szűrővel gazdagított. Hatóanyagai mélyen táplálják és hatékonyan védik a festett vagy színezett hajat, amely így megőrzi selymességét, rugalmasságát.










Hajápoló krém hullámos vagy göndör hajra

A többi nő irigyli a hajad? De a göndör haj bármikor kezelhetetlenné válhat…

Ezen krém fő alkotóeleme a Hydra-Aloe. A hullámos vagy göndör hajra való hajápoló krém olyan ápolókúra, amelyet nem kell kiöblíteni.
Mivel pedig alkalmazható vizes és száraz hajra, ezért ideálisan kordában tartja a göndör vagy hullámos hajat!
Az eredmény: kordában tartott hajtincsek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top