Szépüljünk

Utókezelés?

Bizony van, hogy a koronát a mûre valóban az utolsó lépés teszi fel. Persze ilyen esetekben sem árt elfeledkezni az elõzõ lépések helyességérõl. Remek példa erre a Sunsilk hajápoló családok használata.





Rakoncátlanok göndör fürtjeid? Gyorsan zsírosodik a hajad? Frizurád már a nap közepére lelapul? Már délre kócosnak látszol? Nincs más megoldás, ezeken a problémákon csak az igazán mindenre odafigyelő ápolás segít, és olyan termékek, amelyek a hajmosás után is kordában tartják a kialakulóban lévő problémákat.

Legyen hajad göndör, sima vagy gyorsan zsírosodó, a megfelelő sampon és balzsam után még jár neki egy-egy speciális hajápoló szer, amit kifejezetten az igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. Ez azt jelenti, hogy göndör hajadat könnyebben kezelheted, sima hajad gyönyörű fényt kap és a gyorsan zsírosodó hajadra is van ápoló megoldás.





A Sunsilk speciális termékei, amelyeket a sampon és a balzsam szokásos alkalmazása után használhatsz, új irányt mutatnak a hajápolásban. Akad köztük olyan hajápoló is, amelyet nem kell leöblíteni. Attól sem kell félni, hogy elnehezítik a hajat.


Külön előnyük, hogy csomagolásuk lehetővé teszi, hogy mindig nálad legyenek, könnyen elférnek a táskádban, és akár napközben is felfrissítheted velük frizurádat. Ráadásul vannak köztük olyan hajápolók, amelyek nem csak hajmosás után, vizes hajra alkalmazhatók, hanem száraz hajra is. Bár egyik sem hajformázó, még azok szerepét is átvehetik részben, hiszen a Hajsimító krém segít, hogy a kócos, össze-vissza kunkorodó haj egy pillanat alatt rendezetté váljon, míg a Krém göndör hajra segít megszelidíteni a rakoncátlan tincseket


Speciális hajápoló termékek a Sunsilktől:

• Könnyű Hajdúsító Krém lelapuló hajra
• Hajsimító Krém a rakoncátlan hajra, kócosodás ellen
• Permet gyorsan zsírosodó hajra
• Intenzív hajpakolás festett vagy színezett hajra
• Hydra-Aloe hajat simító ápolókúra




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top