Szépüljünk

Fehér fogak egyszerûen

Igazán fehér fogakat szeretnél, de nem akarod kockáztatni épségüket vagy órákon át ülni a fogorvosnál? Szerencsére van megoldás.

Már sokféle fogfehérítő eljárásról hallhattunk, de a legtöbb sokszor több alkalommal a fogorvosnál töltött órákat jelent. Ráadásul a nagyon drasztikus eljárások elvonhatják a fogzománc ásványi anyagait, ez pedig károsodáshoz vezethet. Vannak azonban szelídebb módszerek is, amelyekkel megoldható a nem egészen fehér fogak problémája.

A professzionális, rendelőben végzett fehérítéshez alkalmazott szerek egy részének hatóanyaga a perlit. Ez az ásványi anyag hatékonyan és a fogzománcot kímélve fehérít és polírozza a fogakat.
A garantáltan ragyogó mosoly itt egészen biztos.



De van olyan megoldás, ami szintén garantálja az eredményt: a Signal Super Whitening fogkrém. Ez szintén perlitet tartalmaz, így
már szinte biztosak lehetünk a fehérségben.
A fogkrém tartalmaz még Protegent, egy olyan összetett hatóanyagot, amely segít ellenállóbbá és erősebbé tenni a fogakat az újabb lerakodásokkal és a fogszuvasodással szemben.

Egy hónap alatt egy árnyalat garantált! Így már igazán tudhatod, hogy a fogkrémed hatékony! Ilyen hatású fogfehérítő fogkrém a Signal Super Whitening, mely egy a professzionális fogtisztításban is alkalmazott ásványt, perlitet tartalmaz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top