Szépüljünk

A természetes szépség

Minden nõ szép. Tudtad? Nem hiszed el? Pedig az egészséges és természetesen ragyogó bõr mindenkinek elérhetõ, és mindenkinek jól áll!

Először is persze tenni kell érte. Mégpedig nem szinte mágikusnak tűnő beavatkozásokkal, hanem egészen egyszerű és természetes lépésekkel.

Menj ki a levegőre! Persze ne feledkezz meg arról, hogy az időjárás viszontagságai ellen megvédd az azoknak kitett arcbőrödet (UV-szűrő, hidratálás, egyebek). A levegő, különösen a természetben, szinte kisöpri a nagyvárosi szmog ártalmait a sejtekből. Gyönyörűen kipirulsz majd, felélénkült vérkeringésed pedig buzgón elszállítja a felgyülemlett méreganyagokat.

Mozogj! Itt szintén a felélénkült vérkeringésnek lesz nagy szerepe, azon túl, hogy tested is feszesebb lesz, te magad pedig a mozgás által termelt endorfintól boldogabb, jókedvűbb! Ha pedig már mosolyogsz, máris nyert ügyed van!

Ápold! Ha megfelelően ápolod bőröd, az bizony gyorsan meghálálja. A rendszeres és alapos tisztítás megkíméli a rárakódott szennyeződésektől, a hidratálás és táplálás gyönyörűvé és ellenállóvá teszi.

Aludd ki magad! Bőröd alvás közben regenerálódik, de ha nem hagysz neki elég időt, bizony nem tudja majd követni a ritmust! Hagyd, hogy saját maga szépítse önmagát!

Edd magad széppé! Ha egészségesen, kiegyensúlyozottan táplálkozol, megadsz bőrödnek minden szükséges vitamint és ásványi anyagot, hogy önmagát gyönyörűre építse!

Figyelj a súlyodra! A gyors fogyás és hízás az arcbőrt is megviseli! Vigyázz a kilókra!

Higgy magadban! Ha szépnek tartod magad, az is leszel! Ha viszont leszegett fejjel jársz, és mindent megteszel, hogy eltűnj a szürke tömegben, ki fog észrevenni? Vállald önmagad, és ragyogj!

Ha követed tanácsainkat, és a tükörbe nézel, saját természetes szépséged nézd vissza rád. Nem akarsz szabadnapot adni a sminkednek?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top