Szépüljünk

Maradandó szín és ragyogás

A festett haj szerkezetében változások történtek, hiszen hosszantartó színváltozást csak úgy érhetünk el, ha mélyrétegekbe juttatjuk a festéket.





Ez a változtatás azonban, a festékek minden ápoló hatásának dacára, mégiscsak beavatkozás, mely után a hajnak nagyobb odafigyelésre van szüksége. Különösen igaz ez azokra az árnyalatokra, melyekhez szőkítőt is használni kellett.

Biztos mindenki látott már olyan túlszőkített hajat, amelynek a vége mintha letörni készülne. Ez persze nem a normális állapot, ilyet egyik fodrásznak sem szabadna létrehoznia, de még ma is találkozhatsz ilyennel. Ennyire extrém esetekben már csak az olló segít. De nem kell megijedni, mert a mai festékek már valóban ápolják a hajat.

A festett szín viszont sokkal kevésbé maradandó, mint az eredeti. Bár a nap a természetes hajszínt is képes megváltoztatni, a festett haj erre még érzékenyebb. Ezért is kell festett hajra való színvédő szereket használni az ápolásához, így hosszan megóvhatod színét.

A festett hajra való balzsamok pedig visszaadják azt a gyönyörű, selymes ragyogást, amitől igazán életteli lesz a hajkorona.




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top