Szépüljünk

Kócok-mócok legyõzõje

Te is irigyled azokat a lányokat, akik gyönyörûen csillogó, egyenes, összekócolhatatlannak tûnõ hajjal járkálnak a világban? Õk azok, akiknek általában az idõjárás támadásai ellenére is rendezett marad a frizurájuk.





Ezzel szemben a te hajad inkább a rakoncátlan típust képviseli? Bizony, vannak emberek, akiknek az idén trendi egyenes hajból jutott. Ezt nagyrészt génjeink rovására írhatod, de azért ne törődj bele a számodra nem olyan vonzó kócállapotba. Nem kell kismanót játszanod jobbra-balra kunkorodó, de még épp nem gyönyörűen göndörödő fürtjeiddel. Számos praktika létezik, melyek segítségével te is szép „simahajúvᔠválhatsz.






Egyes fokozat

Ha a hajad nem eleve reménytelen eset, valószínűleg megelégszik a szigorú szárítással is. Ez nagyon jó fegyver a rakoncátlankodó szálak legyőzésére. Kell hozzá egy kefe és egy profi szárító, amin, ha igazán jót akarsz, legyen hideg levegőt fúvó lehetőség is. Ugyanis bármilyen formára vágysz, a meleg után ráfújt hideg sokkal jobban fixálja majd.






Csak határozottan

Ma már egyre több olyan hajápolószer kapható, melyek direkt abból a célból készültek, hogy a göndörödő-kunkorodó tincseket kiegyenesítsék. De vigyázat, a kiegyenesített göndör haj fő ellensége a víz és a pára, ezt jobb kerülni. Persze, csak ha lehet.
Cseréld le tehát samponodat, balzsamodat célzott termékekre. Ugyanez igaz a hajformázókra is.






A végső megoldás


Ahogy a sima hajból is lehet göndört varázsolni némi dauer segítségével, a göndörből is lehet sima, elég kivasaltatni. Ezzel viszont fodrászodhoz fordulj, és az eredmény biztosan jó lesz. Figyelem! A kivasalás a dauernál jobban károsítja a hajat! Nagyon figyelj a megfelelő ápolásra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top