Szépüljünk

Rakoncátlanság ellen

Reggel gyönyörû frizurát kreáltál magadnak, hogy a délutáni megbeszélésen különösen szép legyél? Délben viszont felsikoltasz, amikor a tükörbe nézel.





A fürtök göndörödni kezdenek, jobbra-balra hagyják el a megtervezett frizura korlátait. Az eredmény: kócos káosz. Mit lehet ilyenkor tenni?

Szerecsés esetben ez persze meg sem történik. Például, ha a Sunsilk rakoncátlan hajra való kócosodás elleni samponját és balzsamát használtad.

Ez a termékcsalád selyemproteint tartalmaz, ami segít teljes hosszában kisimítani a hajat.
A Hajsimító sampon sima és könnyen formázható hajat ígér.






A sampon után következzen a balzsam. A Hajsimító balzsam enyhíti pl. a hajformázás okozta károsodásokat, és még nagyobb biztonsággal ígéri a rendezettség élményét.

Az igazi nagyágyú azonban a Hajsimító Krém. Ez a forradalmian új termék vizes és száraz hajra is használható, kiöblíteni sem kell. Azonnali segítséget nyújt, még akkor is, ha már kezd elfajulni a kócosodás-helyzet. Így a napközben kunkorodó és kócos haj máris rendezetté válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top