Szépüljünk

Trendi hajak

Az idei hajtrend az egyenes hajról szól. Ez persze lehet tépett, hosszú, sima, vagy nem egyforma hosszúra vágott. És persze a színek tárháza sem maradhat el.





A sima haj általában azért is praktikus, mert sokkal kevesebb odafigyelést igényel. Különösen igaz ez azokra a frizurákra, amelyek a profi vágás miatt tartják formájukat. Ezekben az esetekben elég egy fésű, némi megrázás és napfény, és már kész is a frizura.

Ha ennél összetettebb az eset, akkor is viszonylag gyorsan beszárítható lesz a haj. Ilyenek a félhosszú egyenes frizurák. A legrövidebbek pedig csak némi zselét vagy vaxot igényelnek.

Ha pedig természeténél fogva nem teljesen egyenes a hajad, ne tétovázz, ruházz be némi hajkisimító termékre, és máris kész a szép eredmény.


A nyár persze inkább a világos színeknek kedvez, válasszunk hát ilyet. A melír ideje sem járt le egyáltalán, sőt, nyáron ebből is lehetünk merészebbek. Ne fogd vissza magad, keverd a szőkét és a vöröset bátran. Az sem rossz megoldás, ha a hajvégeket más színűre festeted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top