Szépüljünk

Vidám fog-foglalkozás a Gyerekszigeten

A Signal Dentibusz idén a Gyerekszigetre is kilátogatott, ahol mindenkinek lehetõsége volt ingyenesen ellenõriztetni a fogait. A Signal új figurái, a kis Dentoszok segítettek megszerettetni a gyerekekkel a fogmosást.

NÉZD MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

A buszban egy barátságos doktor néni felmérte a gyerekek és felnőttek fogainak állapotát. A Dentibuszban nem történik kezelés, az érdeklődők „csak” ingyenes szűrést, a fogápolást segítő jó tanácsokat és ajándékot kapnak. A gyerekek számára különösen fontos, hogy barátságos környezetben találkozzanak először fogorvossal, mert így később bátrabban lépnek majd be a rendelőbe is.

A Signal az ingyenes fogászati szűrés mellett izgalmas programokkal is várta a gyerekeket a Szigeten. A busz
mellett kialakított játszótéren vidám és játékos környezetben ismerkedhettek meg a helyes szájápolás lépéseivel, kipróbálhatták magukat egy sor ügyességi és kézműves játékban, rajzversenyben vehettek részt, vagy éppen pillanatok alatt tigrissé, nyuszivá, tündérré változhattak az arcfestők ügyességének köszönhetően. Aki ügyesen részt vett az óriás társasban, puzzle kirakásban, logikai játékokban vagy a világra szóló rajzversenyben, Signal-os baseball sapkát vagy hátizsákot nyert, és minden látogató kapott termékmintát.


NÉZD MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top