Szépüljünk

Amodent

NÉZD MEG KÉPGALÉRIÁNKAT SOK VÍZLABDÁSSAL!

Amodent Eredeti Íz

A megújult Amodent Eredeti Íz fogkrém a Signal egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiájával készült. Hatékonyan tisztítja fogaidat, segít megőrizni fehérségüket és óvja egészségüket. Aktív fluorid hatóanyagának köszönhetően erősíti a fogzománcot, így hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Leheletednek pedig hosszantartó üdeséget ad a megszokott, kedvenc íz, az Eredeti Íz. Moss fogat az új Amodent fogkrémekkel, amelyek mostantól színes csíkokkal teszik vidámabbá a fogmosást!

Amodent Enyhébb Mentaíz

A megújult Amodent Enyhébb Mentaíz fogkrém a Signal egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiájával készült. Hatékonyan tisztítja fogaidat, segít megőrizni fehérségüket és óvja egészségüket. Aktív fluorid hatóanyagának köszönhetően erősíti a fogzománcot, így hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Leheletednek pedig hosszantartó üdeséget ad a megszokott, kedvenc íz, az Enyhébb Mentaíz. Moss fogat az új Amodent fogkrémekkel, amelyek mostantól színes csíkokkal teszik vidámabbá a fogmosást!

Amodent Whitening

A megújult Amodent Whitening fogkrém a Signal egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiájával készült. Hatékony összetétele segít visszaadni fogaid természetes fehérségét. Megszokott, üdítő íze mindig friss leheletet biztosít, fluoridtartalma pedig hatékonyan véd a fogszuvasodás ellen. Az új Amodent Whitening fogkrém továbbra is kedvező áron gondoskodik arról, hogy egészséges fogakkal, és azok természetes fehérségével mindig felszabadultan mosolyogj. Moss fogat az új Amodent fogkrémekkel, amelyek mostantól színes csíkokkal teszik vidámabbá a fogmosást!

Amodent Herbal

A megújult Amodent Herbal fogkrém a Signal egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiájával készült. Természetes hatóanyagokat, valamint fluoridot és kalciumot tartalmazó összetétele véd a fogszuvasodás ellen, és segít megóvni a fogakat és a fogínyt. A fogkrém kamilla, zsálya, kakukkfű és mirha kivonatot, valamint teafaolajat tartalmaz, melyek regeneráló és antibakteriális hatásukról ismertek. Rendszeres használatával fogaid erősebbek lesznek, ínyed pedig egészséges marad. Megszokott, kellemes íze mindig üde leheletet biztosít. Moss fogat az új Amodent fogkrémekkel, amelyek mostantól színes csíkokkal teszik vidámabbá a fogmosást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top