Szépüljünk

Minden 10. nyer!

Az Amodent augusztus 11. és szeptember 12. között nagyszabású játékot rendez a Tesco hipermarketekben. A nyeremények hatalmasak!

NÉZD MEG KÉPGALÉRIÁNKAT SOK VÍZLABDÁSSAL!


1.
Az UNILEVER Magyarország Kft. (továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi*, magyar állampolgár*, természetes személy* vehet részt, aki nem esik a 15. pontban meghatározott személyek körébe* (továbbiakban: Játékos), és aki a Játék időtartama alatt sms-en beküldi az akciós Amodent termékek belsejében található 10 SMS kódot, a 06-20/9000775-ös, normál díjas telefonszámra.

2.
A Játékban az Amodent termékcsalád, akciós grafikával ellátott, összecsomagolt fogkrémei vesznek részt. A kódokat a promóciós dobozok közötti betétlap felirat hordozza. A kód a co-pack megvásárlása és szétnyitása után, a dobozok közötti betétlapon válik láthatóvá.

3. A Játék 2004. augusztus 11-én 0 órától szeptember 12-én éjfélig tart.

4. Minden 10. beérkező sms küldője, garantált ajándékot, egy fogkefét, vagy egy törölközöt, vagy egy köntöst nyer, illetve főnyereményként egy házimozi rendszer kerül kisorsolásra. Azok a nyertesek, akik egy héten belül a játékban használt telefonszámon nem elérhetőek vagy a postázási címet a bekéréstől számított 3 napon belül nem küldik vissza, elesnek nyereményüktől.

5. A rendszer a beküldések érvényességének ellenőrzése után azonnal értesítést küld az esetleges nyereményről, illetve a “nem-nyert” státuszról is.


6. A 2004. szeptember 12. éjfélig beérkező beküldések vesznek részt a fődíj sorsolásán 2004. szeptember 19.-én 14.00 órakor.
A játék fődíja egy db AIWA típusú házimozi rendszer.
A sorsolásra számítógép segítségével és közjegyző jelenlétében kerül sor a fent említett időpontban a következő címen: Bp. 1067 Podmaniczky Palota, Eötvös u. 14.

7. A Szervező a fődíjsorsoláson összesen 1 nyertest és 3 tartaléknyertest húz ki. A tartaléknyertes Játékosok a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre, abban az esetben, ha a nyertes vagy a sorrendben előttük lévő tartaléknyertes egy héten belül a Játékban használt telefonszámon nem elérhető, vagy nem tudja bemutatni a nyertes kódot tartalmazó csomagolást, vagy nyilatkozatot tesz arról, hogy nem kívánja átvenni a nyereményét.

8. A Szervező a nyertest és a tartaléknyerteseket telefonon értesíti és nevesíti a sorsolástól számított egy héten belül.
A fődíj nyeremény átadására a nyertessel egyeztetett időpontban személyesen kerül sor. A nyertes játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolásokat követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

9. A fődíj nyeremény átvételére kizárólag az jogosult, aki a nyertes megfejtést küldő telefonszám alapján beazonosítható (a telefon előfizetője által jogos használóként megjelölt természetes személy), és átadja a birtokában lévő, nyertes kódot tartalmazó Amodent betétlapot.

10. A Szervező a fődíj nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a beküldőt, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi (1. pont *-gal jelölt feltételek) feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.


11. Amennyiben a fődíj nyertese cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

12. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és pénzre át nem válthatók. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget, valamint az ajándékok postázási költségét a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

13. A Játékból ki vannak zárva az UNILEVER Magyarország Kft., a d’Accord Pr Kft. dolgozói és ezen személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

14. Internetről küldött, egyéni azonosításra alkalmas telefonszámot nem tartalmazó sms-t nem fogadunk el.

15. A Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért sem a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl.


16. A nyereményjátékkal kapcsolatos információkat kaphat az akciós csomagolásokról, a boltokban elhelyezett szóróanyagokról, a 06-40-200-447-es telefonszámon valamint a hpcvevoinfo.hu@unilever.com e-mail címen.
A nyereményjáték hivatalos játékszabálya a nlc.hu/Amodent oldalon jelenik meg.

17. A promóciós csomagolások esetlegesen előforduló hibás kódjával kapcsolatban felvilágosítást és segítségnyújtást a 70/2850976-os telefonszámon kap munkanapokon 08 és 18 óra között.

18. A játékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (telefonszám, illetve név, postacím) a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező – esetleges tiltási nyilatkozata kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa. Az adatszolgáltatás önkéntes.
Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló kereskedelmi ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból írásban kérheti a következő címen: UNILEVER Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182.
Az adatok kezelője az UNILEVER Magyarország Kft.
Az adatok feldolgozását az UNILEVER Magyarország Kft. végzi.
Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.


Budapest, 2004. július 29.

UNILEVER Magyarország Kft.
Szervező

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top