Szépüljünk

Nyerõ Amodent csíkok

Az Amodent új, színes csíkjai nemcsak vidámabbá varázsolják a fogmosás élményét, de most még hatalmas ajándékot is hozhatnak! És ezért nem is kell sokat tenned!

NÉZD MEG KÉPGALÉRIÁNKAT SOK VÍZLABDÁSSAL!

Csíkos lett az Amodent!

Az Amodent termékcsalád most kívül-belül megújult. Csomagolása csinosabb, fiatalosabb lett. Vidám, színes csíkjaival pedig élvezet a fogmosás. A megújult Amodent fogkrémek a Signal egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiájával készülnek. Hatékonyan tisztítják fogaidat, segítenek megőrizni fehérségüket és óvják egészségüket. Aktív fluorid hatóanyaguknak köszönhetően erősítik a fogzománcot, így hatékony védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen. Leheletednek pedig hosszantartó üdeséget ad mind a négy megszokott kedvenc íz: az Eredeti íz, az Enyhébb mentaíz, a Herbal és a Whitening.


És hogy hogyan nyerhetsz?

Elég, ha augusztus 11. és szeptember 12. között a Tesco áruházakban vásárolsz két doboz összecsomagolt Amodent fogkrémet. Ha szétbontod a csomagolást, és a dobozok közötti lapon talált kódot beküldöd sms-ben, már nagy esélyed van a nyerésre. Minden tizedik beküldő nyer!


Minden tizedik beküldő nyer az alábbiak közül:
Fogkefe
Törölköző
Fürdőköntös

Főnyeremény:
Egy valódi Aiwa házimozi rendszer

Szerezd meg az Amodent új csíkjait, és nyerj velük!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top