Szépüljünk

Az a bizonyos egészséges mozgás

Azt már tudjuk, hogy a mozgás örömet okoz, jót tesz a keringésnek, szép testet formál és kiváló társas tevékenység. Az már csak hab a tortán, hogy méregtelenít is!





A méregtelenítés pedig igencsak fontos a szervezet jó működése szempontjából. Például segít a narancsbőr legyőzésében! A mozgás serkenti a vérkeringést, és az anyagcsere is felgyorsul. Ha megfelelő pulzusszinten végzünk hosszantartó aerob mozgást, akkor az izomsejtek a zsírsejtekből nyerik energiájukat, így a zsírsejtekben lévő méreganyagoktól is megszabadulunk. Ráadásul a megnagyobbodott zsírsejtek is kisebbek lesznek. Ez pedig nemcsak fogyással, hanem a narancsbőr állapotának javulásával is jár.

A sportok közül érdemes tehát azokat választani, amelyek nem a szabad szénhidrátraktárak elégetését célozzák meg. Ilyen pl. a biciklizés, kocogás, alacsonyabb fordulatszámon végzett aerobik, vagy a kardiogépes edzések. A fő szempont az, hogy legalább fél óráig tartson a mozgás, és csak annyira legyen intenzív, hogy tudjunk beszélgetni közben. A súlyzós erősítő edzések is szépítik persze a comb és fenék környékét, de a kardioedzések az igazán hatásosak a súlycsökkentés és a bőrfeszesítés érdekében.

Vannak persze direkt olyan mozgásformák is, amelyeket a fenék és a combok célzott formálására találtak ki. Ilyen pl. a Hypoxi tréning, ahol a kerékpározás közben egy gép vákumot képez, majd elengedi azt. Ezzel a nyirokkeringést is aktiválja.





A sport mellé pedig hasznos kiegészítő a célzottan a narancsbőr eltüntetésére használt kozmetikumok használata. A krémeket, zseléket már a mozgás megkezdése előtt felkenhetjük a problémás területekre. Vérpezsdítő hatásuk segíti a bemelegítést, és a mozgás során felgyorsult keringés mélyre juttatja őket a szövetek közé.

Ha pedig már eleget mozogtál, vegyél hideg-meleg váltott zuhanyt a Dove Bőrfeszesítő tusfürdővel, és kend be magad a Dove Bőrfeszesítő testápolóval. Ha kitartó vagy, az eredmény hamarosan látványos lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top