Szépüljünk

Nyári színek

A természetes melír legjobb elõidézõje a nyaralás. A víz, nap, szél hármas remekül gondoskodik róla, hogy a szõkék, világosbarnák haja szõke csíkokkal és fantasztikus világos színben tündököljön.

Meg is szeretnéd tartani a fantasztikus új színeket? Nem csoda, hiszen barnaságunkkal együtt így igazán a nyár csókját viseljük magunkon, ez pedig felvidít a téli estéken. Ahogy azonban a bőr is elveszti lassan napbarnította színét, a haj ragyogása is megfakul, és a szép, napszítta tincsek sem lesznek már olyan szép színűek.

Ilyenkor két megoldás létezik: újra nyaralni menni, hogy a barnaságot és a természetes melírt utánpótoljuk. Ez persze a kellemesebb megoldás. A másik módszer az, hogy a Sunsilk Lumi Caomilla tartalmú samponját és balzsamját használod. Ez hatóanyagaival egész éven át segít megőrizni a szőke haj természetes ragyogását.

Arról nem is beszélve, hogy míg a nyári színváltozás a klóros víznek, a sós tengernek, az extrém napsütésnek köszönhető, amelyek a szín fakítása mellett a hajat is károsítják, a sampon és a balzsam ápolja a hajat.

A gyengéd szőkítő összetevőkkel gazdagított termék segít, hogy a szőke és a szőkített haj (no és a kiszőkült is!) élettel teli legyen a következő nyaralásig. Neked már csak az a dolgod, hogy ezt megszervezd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top