Szépüljünk

Dove hajápoló termékcsalád






Dove Sampon normál hajra



A Dove Sampon normál hajra hidratáló összetevőket tartalmaz, védi és ápolja a hajszálakat, erősíti haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja életteli, érezhetően puhább, rugalmasabb és fényes. Bőrgyógyászatilag tesztelt



Dove hajbalzsam normál hajra

A haj érezhetően puhábbá, rugalmasabbá és fényesebbé válik. Egy új érzés. Könnyű, finom összetétele azonnal átjárja a haját, és olyan gyengéden kényezteti azt, ahogy semmilyen más hajbalzsam. Használja a hajgyökerektől a hajvégekig, majd öblítse le. Bőrgyógyászatilag tesztelt






Dove Sampon zsíros hajra


A Dove Sampon zsíros hajra hidratáló összetevőket tartalmaz, gyengéden eltávolítja hajáról a szennyeződést, így felfrissíti azt, miközben biztosítja a megérdemelt ápolást, anélkül, hogy elnehezítené haját. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja valóban könnyű, rugalmas és fényes, hosszantartó tiszta érzést biztosít. Bőrgyógyászatilag tesztelt.







Dove 2 in 1 Sampon

A Dove 2 in 1 Sampon hidratáló összetevőket tartalmaz, egyszerre tisztítja és kondicionálja haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja életteli, fényes, könnyen fésülhető és kezelhetőbb. Bőrgyógyászatilag tesztelt.







Korpásodás elleni Dove Sampon

A korpásodás elleni Dove Sampon hidratáló összetevőket tartalmaz, hatékonyan távolítja el a korpát már az első hajmosástól kezdve, miközben mélyen hidratálja haját. Gyengéden tisztít, és használata kellemes, megnyugtató érzést nyújt. Az eredmény: rendszeres használatával haja korpamentes, fényes és puha tapintású lesz. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


 






Dove Sampon száraz és töredezett hajra

A Dove Sampon száraz és töredezett hajra intenzív hidratálókat tartalmaz, hidratálja és intenzíven ápolja haját, anélkül, hogy elnehezítené azt. Gazdag, krémes habja gyengéden tisztítja és ápolja haját. Az eredmény: haja újjáéled, észrevehetően puhább, erősebb és fényes egészen a hajvégekig. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Dove hajbalzsam száraz és töredezett hajra

Könnyű, finom összetétele azonnal átjárja a haját és olyan gyengéden kényezteti azt, ahogy semmilyen más hajbalzsam. Használja a hajgyökerektől a hajvégekig, majd öblítse le. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Dove Intenzív Hidratáló Hajpakolás

A Dove Intenzív Hidratáló Hajpakolás gyengéden ápolja a hajat. Az aktív hidratálók mélyen regenerálják és intenzíven hidratálják a hajszálakat anélkül, hogy elnehezítenék a hajat. Könnyű és gyengéd összetételének köszönhetően felszívódik a hajszálakba és azonnal kifejti hatását. A haj érezhetően simább, selymesebb és rugalmas lesz. A hajszín fényesen ragyogóvá válik. Bőrgyógyászatilag tesztelt.








Dove Ápoló és Hajszínélénkítő sampon festett hajra, 250 ml

A Dove Ápoló és Hajszínélénkítő sampon intenzív hidratálókat tartalmaz, mélyen ápolja festett hajadat, anélkül, hogy elnehezítené azt. Az eredmény: a hajad élénk színű, puha lesz és gyönyörűen ragyog.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Bőrsemleges PH-érték.








• Dove Ápoló és Hajszínélénkítő balzsam festett hajra, 200 ml

A Dove Ápoló és Hajszínvédő balzsam intenzív hidratálókat tartalmaz, mélyen ápolja festett hajadat, és könnyebb kifésülhetőséget eredményez. Hajad észrevehetően puhább, rugalmasabb és fényesebb lesz.

Kivételesen gyengéd összetétel – bőrsemleges PH-érték. Gyakori használatra.










• Új Dove Ápoló és Hajszínélénkítő, Hajszínvédő tej festett hajra, 200 ml
A mindennapi hajformázás és hajszárítás gyengévé és szárazzá teheti a festett hajat, így az fénytelen és fakó lesz.
Az új Dove Ápoló és Hajszínélénkítő, Hajszínvédő tej festett hajra öblítés nélküli hajkondícionáló, intenzív hidratálókkal, mely a hajgyökerektől táplálja a hajszálakat. Segít megvédeni a hajat a mindennapi igénybevétel okozta káros hatásoktól.
Az eredmény: rendkivül selymes, ragyogó és fényes, festett haj minden nap.







• Új Dove Ápoló és Hajszínélénkítő hajpakolás festett hajra, 250 ml

Az új Dove Ápoló és Hajszínélénkítő hajpakolás festett hajra intenzív hidratálókkal. Táplálja, mélyen revitalizálja a hajat és megvédi a kiszáradástól.
A fehér krém könnyen beszívódik a hajszálakba és rugalmassá teszi azokat. Használata heti egyszeri rendszerességgel javasolt. Hajad rugalmas és bársonyos, színe ismét fényesen ragyog.



• Új Dove Ápoló és Hajszínélénkítő intenzív hidratáló hajbalzsam festett hajra (5 darab*15 ml)





A Dove azt a hajfestés utáni ápolást nyújtja, ami eddig csak a hajfestékkészletekkel együtt volt elérhető.
Az új Dove Ápoló és Hajszínélénkítő intenzív hidratáló hajbalzsam festett hajra minden egyes tasakjában hidratáló összetevők koncentrátuma található, ami mélyen a hajszálakba jut el, hogy két festés között felélénkítse a hajat, és visszaadja a haj selymességét és fényét. A haj selymes, ragyogó és élénk színű, mint hajfestés után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top