Szépüljünk

Sapka körkép

Ha szereted a sapkát, ha nem, hordjuk még egy ideig. Itt van ugyanis a tél, ami nem kíméli a fejünket sem! De milyen sapkát hordjunk idén? Összeszedtük a legújabb modelleket.









Mert bizony sapkára szükség van. A hajunkat védi a megfázástól, ami komoly esetben akár hajhulláshoz is vezethet. A fülünket és fejünket védi a széltől, ami akár homloküreg-gyulladást is kiválthat. Ha hordjuk, elkerülhetjük a téli széltől gyakori fejfájást, és a megfázás egyéb fajtáit. Vegyük tehát fel a sapkát!

Persze nem mindegy az sem, melyik sapkát milyen célra hordjuk. Ha pl. szabadtéri sportolásra, kirándulásra készülünk, legjobb, ha olyan példányt választunk, amelyet kifejezetten erre alakítottak ki. Ezek anyaga elvezeti az izzadságot és kifelé párologtatja el. A modern műszálas anyagokban viszont tényleg csak kifelé jut a víz, befelé már nem.

Ha hétköznapi sapkára vágyunk, először is válasszunk hozzánk illő fazont. A mostanában divatos egyszerű fejre simuló modellek például nem állnak jól mindenkinek, a kerekebb arcúak felejtsék is el őket.


Akinek kedve van hozzá az szemezgethet a megújuló kalapdivatból is, hiszen egyre többen hordanak már ilyen fejfedőt.

Ha megtaláltad a neked illő fazont, fazonokat, akkor nincs más dolgod, mint hogy a kabátodhoz illő színt válassz, akár többet is. Külön öröm, hogy ma már a legtöbb üzlet összeillő sapkával, sállal és kesztyűvel örvendeztet meg minket.





Fotók: Benetton, Promod, Columbia, Helly Hansen, Mango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top