Szépüljünk

Fogadd meg!

Ugye te sem hiszed, hogy fogadalmat tenni csak újévkor lehet? Talán te is résztvevõje voltál annak a kutatásnak, ami a fogadalmakról szólt. Az eredményeket pedig itt olvashatod!

A Sunsilk, mint a női lélek ismerője arra vállalkozott, hogy megismerje a hölgyek fogadalmait, leggyakoribb ígéreteit.
Szeptemberben internetes kutatást készített, amelyből szerette volna kideríteni, hogy a magyar nők hogyan viszonyulnak a fogadalmakhoz. Ha eddig azt hitted, hogy mi, magyar nők nem tartjuk be nagy elhatározásainkat, akkor bizony tévedtél – ezt most már egy kutatás is bizonyítja.

Fogadd meg!

Furcsa dolog a fogadalomtétel. Ilyenkor akaraterőnket hívjuk segítségül célunk eléréséhez, de ellenőreink is mi magunk vagyunk. Mint a válaszokból is kiderült, ilyenkor saját magunknak akarunk megfelelni, és saját magunk a bíránk, ha elbukunk. Úgy tűnik, elég sokan vagyunk, akik bízunk magunkban: a magyar nőknek csupán négy százaléka nem tett még soha fogadalmat.

És lássuk, mi fontos nekünk. Igazán büszkék lehetünk magunkra, hiszen nem a kis butaságokra pazaroljuk erőnket. A válaszadók háromnegyede legfontosabb fogadalmának azokat tekinti, amelyek egészségesebb életmódról szólnak. Lehet ez sport, egészséges táplálkozás, mindegy, fő, hogy jobban érezd magad és az egészségeddel is jót tegyél.

A másik igencsak jó hír: minden második fogadalmat betartanak kis országunkban. Ez pedig igencsak tudatos és erős nőkre utal, olyanokra, akiknek saját önbecsülésük elég motiváció.

Legyünk szépek!

Szépnek lenni és magunkat szépnek látni a boldogság egyik fontos összetevője. Tudjuk ezt mi is, nem véletlen, hogy a nők 58 %-a fogadott már meg valamit például a hajával kapcsolatban. Lehet, hogy ez egy hajvágás volt, lehet, hogy nagyobb változás.

Sokan a hajuk ápolására figyelnek jobban oda ezután, sokan új fazont vagy színt választanak. Ráadásul ez egy olyan ígéret, aminek betartásához sokszor nem is kell olyan nagy akaraterő, csak egy kis bátorság!

Legtöbben szépek akarunk lenni, fogadalmakkal vagy anélkül. Mégis egyértelműen kiderült a kutatás során, hogy a gyermektelen nőknek fontosabb a szépség, mint gyermeket nevelőknek. Nem árt tehát odafigyelni: a gyerekvállalás nem feltétlenül egyenlő szépséged elhanyagolásával!

Te már fogadtál meg valamit a hajaddal kapcsolatban? Fogadalommal vagy anélkül, a hajad meghálálja az odafigyelést és a gondoskodást.

Most a fogadalmaik betartásához a Sunsilk egy határidőnaplóval ajándékozza meg a vásárlókat. Keresd a nagyobb üzletekben a Sunsilk termékekhez a 2005-ös határidőnaplót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top