Szépüljünk

Karácsonyi színorgia

Igaz, hogy elvileg decemberben nem magadra, hanem ajándékokra kellene költened a pénzed, de ki mondta, hogy magadnak nem vehetsz ajándékot? Ugye senki? Ajándékozd meg magad a legújabb sminkkel!





Lancôme Hypnôse és Flextensils Karácsonyi Díszdoboz 


Lancôme Hypnôse Extrém dúsító hatású fekete szempillaspirál,
vagy Flextencils hosszabbító fekete szempillaspirál vásárlása esetén ajándékod:
MINI CRAYON KHÔL NOIR szemceruza
BI-FACIL szemfesték lemosó

Ára: 6100 Ft


Yves Saint Laurent újdonságok

TEINT ÉCLAT DE SOIE – Ragyogás és bőrfeszesítés
A félfedést nyújtó alapozó selyemporban gazdag, felhordás után bársonyos bőrfelszínt biztosít. Védőformulája (SPF8) fiatalít és korszerű fénykibocsátó pigmentjei segítségével egész napi ragyogást és lágyabb, tömöttebb bőrt eredményez.







Kattints a képre!
Touche Blush
A kollekció új terméke egy olyan pirosító, amelyik megváltoztatja az eddigi módszereket. Az YSL TOUCHE BLUSH-ja megkönnyíti a pirosítók használatát. A port egy kis arany tartály tartalmazza, melynek tetején egy lágy textúrájú párnácska található. A por a párnán keresztül jut a bőrre.

Rouge Personnel
Az Yves Saint Laurent által megálmodott ROUGE PERSONNEL az első szabályozható tónusú rúzs, amely lehetőséget ad arra, hogy új női attitűd alakuljon ki – használatával a hangulatváltozások közvetlenül kifejezhetők.

Ombre Solo
Az OMBRE SOLO szemhéjfesték a gránátvöröstől a smaragdon át a hűvös kékig 12 árnyalatban matt, szatén és fényes bársonyként fedi a szemkörnyéket. A tartós és különösen lágy textúra színvilága kitűnően harmonizál a fényes, vibráló, finoman telt tónusokkal.






Lord&Berry Kit-Co 3


Gondosan összeválogatott termékek, csodás színek és kiváló minőség a Lord&Berry vidám, Kit-Co kollekciójában. A dobozban található csillogó testceruzák, és a legújabb divatszínek segítségével ragyogó sminket készíthet. A készlet 13 terméket tartalmaz:
• 2 db ragyogó testceruzát ezüst és arany színben, amit természetesen szemre és szájra is lehet használni
• 1 db jumbo szempillaspirált
• 2 db púderes csúcs rúzsceruzát
• 2 db lágyfényű rúzsceruzát
• 4 db szemhéjport
• 1 db szemhéjtust
• 1 db duo hegyezőt
Minden dobozhoz ajándékba adunk egy Jumbo hegyezőt a testceruzák hegyezéséhez.

Ára:
7990 Ft





Lord&Berry: Kit-Co Quick Chic


Csodás új színek, és a kiváló minőség a Lord&Berry exkluzív ceruzakollekciójában. Az aranyburkolatú ceruzák igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak.
A készlet 4 szem-, és 4 szájkontúr ceruzát tartalmaz.

Ára: 5990 Ft









Kattints a képre!
Guerlain: Midnight Diamond

Karácsonyi sminkkollekció 2004.

A kollekció a XVIII. században híressé vált Black Orlov elnevezésű fekete gyémánt ihletése nyomán született. A limitált kiadású terméksorozat röpke, pimasz ezüst és arany csillámok felvillanásával kápráztatja el az igényes, egyedi termékekre vágyó érdeklődőket.

A már hagyománnyá vált Météorites púdergolyók most ezüstösen csillognak. A kézzel festett Météorites tűzzománc kompakt ismét páratlan színekben ragyog.

Két négyrészes sminkpaletta (arany és ezüst tónusú), mely a szemhéj, az ajkak és az arcpír számára készült.

Két duó szájfény és két körömlakk egészíti ki a kollekciót, melyek szintén ezüstös illetve aranyló csillogással emelik az ünnep fényét.






Estée Lauder: Art Deco Compact


Az Estée Lauder 2004-es téli kollekciójának központjában a korlátozott számban kapható Vintage Holiday Golden Shimmer Powder áll. A gyöngyházfényű, aranyszínű por az arcon és a testen egyaránt használható. A kompakt fedelét áttetsző, valamint matt mályva, rubinvörös és pezsgőszínű zománcdarabkák borítják. Estée Lauder legendás, 1963-as fémkompaktjának mintáját élesztették újjá.










Nina Ricci: Fluffy Blush


Nina Ricci 2004-es, csábítóan érzéki őszi-téli „Lingerie de Peau – Fehérnemű a bőrön ” elnevezésű kollekcióját a csipke ihlette.
A Fluffy Blush névre hallgató habos arcpirosító egyedülállóan lágy és könnyű hab-krém formulával rendelkezik, mely a bőrrel szinte eggyé válik, így segítségével rendkívül természetes, áttetsző hatás érhető el.
A Mauve Évanescent (halvány mályva) árnyalat pihekönnyű mályvaszín, mely az orcákat finom rózsaszínűvé varázsolja.
A Suéde Évanescent (halvány velúr) árnyalat a barna szarvasbőr színét idézi, enyhén rezes árnyalatot kölcsönöz az orcáknak.

Ára: 5690 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top