Szépüljünk

Andalodj el a fürdõkádban!

Ajándékozd meg magad egy esti fürdõvel! Zárd magadra a fürdõszobaajtót, és vegyél egy illatos fürdõt. Legyen ez a félóra csak a tiéd, hogy megújulva térhess vissza a mindennapokba!





Méz – Édes jutalom a nap végén

Ha igazi kényeztetés a cél, legjobb, ha a mézes habfürdőbe merülsz. Az édes, andalító illat, és az ápoló hatás igazi jutalom lesz a nap végén.


Ha a natúr eljárások kedvelője vagy, keverj mézet 1 l tejbe, és öntsd a fürdővizedbe. Ha viszont nem kavargatnál, akkor választhatsz számtalan termék közül.







Oriflame Milk & Honey Krémfürdő

Az Oriflame méz és tej termékcsaládjának krémfürdője tisztít, miközben lágyítja és hidratálja a bőrt.





Oriflame Milk & Honey fürdőgyöngyök

Ugyanebbe a termékcsaládba tartozik az 58 gyöngyöt tartalmazó csomag is, melyek vízben feloldódva a méz és tej erejével táplálják a bőrt.






NIVEA Mézes-Tejes Krémhabfürdő

A kétfázisú NIVEA Mézes-Tejes Krémhabfürdő a nyugtató fürdőhab, a természetes mézkivonat és a NIVEA body Milk tökéletes kombinációja.
Csak rázd össze a két réteget és mehet is a vízbe!






Lush: Honey Bee fürdőgolyó

A Honey, I washed the Kids szappan és a Ma Bar habfürdő ismerőinek a Honey Bee illata már ismerős lesz. De nem csak az ínycsiklandó illata a fő vonzerő, hanem amit a méz, az aloe vera és a rhassoul iszap jótékony hatásától várhatsz.






Levendula – Engedd el magad!

Nyugalomra vágysz a karácsonyi őrületben? Legjobb társad a levendula lesz, különösen, ha lefekvés előtt veszel egy relaxáló hatású levendulás fürdőt. Ha pedig nem azt a változatot szeretnéd, amiben levendulaolajat csepegtetsz a vízbe, akkor sem kell sokáig keresgélned a jobbnál-jobb termékek között.





Dove Nyugtató Éjszakai Habfürdő

Szabadulj meg a stressztől és a feszültségtől egy hosszú nap végén. A Dove Nyugtató Éjszakai Habfürdő Dove Aktív Hidratálókkal és a levendula- és jázminolaj egyedülálló keverékével ápolja bőrödet és segít megőrizni a bőr természetes hidratáltságát. Kellemes illata a nyugalom és kényelem érzésével árasztja el testedet, és hozzásegít a nyugodt alváshoz. Rázd össze jól!






Lush Dreamtime luxus fürdő

Ha nyugodtan szeretnél éjszaka aludni, dobj egy Dreamtime tömböt a fürdővizedbe és lélegezd be annak illatáradatát: lélekmelengető gyömbér, nyugtató levendula, kamilla és jázmin, és a szantálfa olaj biztosítja a jó éjszakát és szép álmokat.




Radox Deep Sleep

Ez a speciális krémhabfürdő levendula illóolajat, valamint nagy mennyiségű bőrpuhító, a bőr kiszáradását gátló természetes olajat tartalmaz.
A levendula illóolaj fürdés után a bőrön is hosszú ideig érezhető.
Fürdés után a bőr bársonyos tapintású, és kellemes levendula illatú lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top