nlc.hu
Szépüljünk
Elemi ösztön

Elemi ösztön

Estée Lauder 2005-ös tavaszi kollekciójának telt, nyers színei elemi ösztöneinket szabadítják fel.





2005. tavaszán újra felfedezzük a mindnyájunkban megbúvó ösztönlény nyers vonzerejét. Az ellentétes elemek, az olvasztott fém, a hasított bőr és a fényvisszaverő effektek kollekciója krómszerű csillogással egészül ki.

Az Elemi Ösztön meleg, neutrális árnyalatokkal párosítja a nyers, eleven színeket. A szemeken a madarak tollazatának számtalan káprázatos színe köszön vissza, az ajkak enyhén ragyognak. A Pure Color termékek színpalettája narancssárga és lila árnyalatokkal bővül. A kollekció krómos alapszínei lehetővé teszik, hogy a smink segítségével is kifejezd érzékiségedet.






A kollekció igazán rendkívüli darabjai:


• Az Artist’s Brow Stylist Mobile Essentials örökre megváltoztatja a szemöldökfestést. Az új, minden-az-egyben szemöldökfestő készletben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: mini szemöldökcsipeszt, szemöldökkefét és kétvégű ceruzát (egyik vége világos vagy közép barna színű, másik vége világosabb színű, mely a szemöldökcsont kiemelésére szolgál). A készletben egy tubus fixáló zselét is találsz, mely rögzíti a szemöldök színét és formáját. Mindez egy praktikus tokban található, így bárhol, bármikor használhatod.






• Az új, korlátozott számban kapható Pure Color Duo Lip Chromatix kétvégű ajakfestő eszköz, mely telt színnel és krómos csillogással varázsolja ellenállhatatlanná az ajkakat. Egyik végén közepesen matt színt, másik végén krómos ajakfényt tartalmaz. Lioness, Rose Dragon, Tiger Red és Mink színekben kapható.

• Az új Pure Pops Brush-on Color mesés ragyogással ötvözi a telt, gyümölcsszerű színt. Ecsete pontos és hibátlan felvitelt garantál, különleges zárja pedig megakadályozza, hogy a szín összemaszatolja kedvenc sminktáskádat.

 


Keresd az Estée Lauder üzletekben (Váci u., Mammut Bevásárlóközpont, vagy a Douglas parfümériákban)


A nagyméretű változatokért kattints a képekre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top