Szépüljünk

A Princess lányok a pihenésre esküsznek

A május végén megrendezésre kerülõ 3. Revalid Hajszépségversenyen exkluzív elõadáson láthatjuk a Princess együttest.

A hegedűművészek idén rendkívül szoros programsorozatot terveznek, jórészt külföldön, így különleges alkalomnak számít ez a koncert. Krisztivel, Ildikóval és Krisztával idei terveikről, szépségápolási trükkjeikről és a testi-lelki egészség fontosságáról beszélgettünk. Ha szeretnél találkozni kedvenceiddel személyesen is a Revalid Hajszépségversenyen, vagy szeretnéd, ha tavasszal kivirulna a te hajad is, akkor játssz velünk!






Nagyanyáink azt tartották, hogy száz kefehúzástól gyönyörű, selymes fényű lesz a hajunk, és néha nem árt bevetni a konyha finomságait sem a szépség érdekében. Nektek van valamilyen csalhatatlan hajápolási tippetek?

Fontosnak tartjuk a hajápolási termékek gondos kiválasztását hajtípusnak megfelelően, és persze a vitaminok pótlására is nagy gondot fordítunk. Ugyanakkor nagyanyáink módszereit sem vetjük el, akiktől megörököltük a tojással és citrommal történő hajápolás trükkjeit. Általában elmondható, hogy az általános egészségi állapotunk kihat a hajunkra is. Természetesen egy-egy koncert vagy turné testileg és lelkileg egyaránt igénybevesz bennünket, ezért nagyon fontos időt szánni a felfrissülésre: lehet az egy jó baráti beszélgetés az ismerősökkel, de a kiadós alvás is mindig segít. Úgy gondoljuk, hogy elsősorban a lelki egészség a fontos, amit pihenéssel, kiadós sétával, sporttal, jógával tudunk karbantartani. Ha a lelkünk ép, akkor a testünk is ellenállóbb.



Mindenkinek magának kell megtalálni azt az energiaforrást, amitől feltöltődik. A haj egészségének megőrzése érdekében milyen tanáccsal szolgálnátok?

A hajmosást és fürdést nem szabad elkapkodni, időt kell hagynunk bőrünk karbantartására is. Legalkalmasabb módszer erre a masszírozás. A fejmasszírozás élénkíti a fejbőr vérkeringését, ami elősegíti a haj növekedését. Ezen kívül nagyon ügyelünk arra, hogy a nap káros sugarai se a bőrünket, se a hajunkat ne roncsolják. Déli időben soha nem megyünk napra, a napozáshoz mindig magas faktorú fényvédő krémet használunk, és fejünkre kendőt vagy sapkát teszünk. Napozás után is védjük bőrünket és hajunk épségét, különböző testápolókkal, hajunkat pedig balzsammal és vitaminnal.





„Hullafáradt vagyok!” „Kifacsart citromnak érzem magam!” „Alig állok a lábamon!” Ismerősek ezek a kifejezések? A tavaszi fáradtság szerencsére az esetek többségében múló állapot. Ti mit tesztek a tavaszi fáradtság ellen?

A tavaszi friss levegőn történő kiadós séta, kirándulás a természetben egyfajta fáradtságűző, és frissítő hatású. Vitaminokkal, gyümölcsökkel kiegészítve pedig nagyon hamar hatékonnyá válik. Emellett rendszeresen szoktunk tisztítókúrát is végezni, amelynél javarészt különböző (pl. édeskömény, csalán, zöld) teákat fogyasztunk, illetve a zöldséglé kúra is nagyon bevált. Egy-egy koncertturné ember feletti fizikai megterhelést jelent. Sokan hasonlítják a koncertezést az élsportolók fizikai teljesítményéhez, ezért amennyiben időnk engedi, eljárunk edzőterembe is erősíteni. Keményebb időszakokban nagy segítséget jelent egy-egy vitaminkúra és a kiadós pihenés is. Hármunk közül Kriszti rajong igazán a sportokért, nyaranta szörfözni, telente pedig snowboardozni szokott. Amennyiben van egy-két szabad óránk, közülünk Ildikó és Kriszta inkább színházba jár, vagy az otthonukat csinosítgatják.

Egyik nyilatkozatotokban azt mondtátok: „Céljaink, álmaink tulajdonképpen ma is ugyanazok, mint kezdetben. Megszerettetni a zenénket és a klasszikus zenét az emberekkel.” Ennek tükrében mit terveztek az idei évre?

A 2005-ös évre nagyon sok dolgot terveztünk be. Tavasszal egy negyvenállomásos németországi turnén veszünk részt, majd júniusban budapesti nagy koncerttel szeretnénk meglepni a közönségünket. Közben folyamatos fellépéseink lesznek mind Magyaroszágon, mind külföldön, május végén például a Revalid Hajszépségversenyen láthat és hallhat bennünket a közönség. Zárásként évvégén még egy újabb huszonöt állomásos németországi turnéra hívtak meg minket. Új lemezt a közeljövőben nem tervezünk, mivel még kinn van a boltokban a harmadik nagylemezünk is „Táncok bűvöletében” címmel, amely 2004 őszén jelent meg. Esetleg ősszel várható a negyedik lemezünk, amellyel szeretnénk ismét elbűvölni a közönségünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top