nlc.hu
Szépüljünk
Monokróm ragyogás

Monokróm ragyogás

Estée Lauder 2005-ös õszi színkollekcióját a kifutókon bemutatott õszi divat és a gyöngy varázslatos ragyogása ihlette. A kollekció neve: Pure Illuminations.

A bohém eleganciát megragadó Pure Illuminations gyönyörűen hangsúlyozza az egyetlen szín különböző árnyalatait kombináló, több rétegű, érzékien nőies ruhák gazdag mintáit. A Pure Illuminations irizáló, a fényt mesterien szóró termékei ragyogóvá teszik a szemet, az ajkat és az orcákat.







Kattints a képre!

„Ősszel bővebbek lesznek a szoknyák, merészebbek a színek, remek kabátokat látunk, és mindent gyöngyök, flitterek és fémszálak díszítenek majd.”

Ősszel az arc is színjátszó árnyalatokban ragyog. Az ajkak a bézs, a pipacspiros, a rózsaszín és a karamell árnyalataiban pompáznak, a szemeket arany és bronzszín hangsúlyozza, a bőrt enyhe alapozó vagy fénylő púder fedi.


A Pure Illuminations meglepő és heves érzelmeket kiváltó, vidám és irizáló színeket kombinál.






• Új, korlátozott számban kapható ColorStones Shimmering Face Powder: finoman fénylő rózsaszín, bronz és halványrózsaszín arcpúder aszimmetrikus macskakőre emlékeztető csomagolásban. Többrétegű, cikk-cakkosan nyomott csillogó pigmentjei egymásba fonódó mintát alkotnak. A fényviszonyok változásával módosuló színek különleges ragyogást kölcsönöznek az arcnak és a dekoltázsnak. A különböző árnyalatok külön-külön egyes vonások hangsúlyozására ideálisak, együttesen ragyogó összhatást eredményeznek.



• Új Pure Pops Creme EyeShadow: A selymes csillámpalát és gyöngyházfényű pigmenteket tartalmazó krémes szemhéjfesték azonnal élénk színt és mesés fényt varázsol a szemekre. Természetes hatású sminkeknél alapszínként, drámai hatású sminkeknél kontúrozásra használható. Szokatlanul krémes, E-vitamin tartalmú összetétele sima és egyenletes fedést biztosít. Gold Seduction, Metal Mania, Chameleon Glow, Green Envy, Blue Joy és Caramel Lust színekben kapható.





Az őszi sminket a megfelelő árnyalatú ajakfény, rúzs, szemtus, szempillafesték és körömlakk teszi teljessé






Az ajkakra


• Pure Pops Brush-On Color: ragyogó, gyümölcsös ízesítésű ajakfény. Ősszel korlátozott számban erősebb fedésű és teltebb színű Pure Pops Brush-On Color ajakfények is kaphatók
• Pure Color Lipstick: Intenzív, enyhe fényű, tartós rúzs, mely kényezteti az ajkakat.
• Pure Color Crystal Lipstick: színezd ajkaidat a Crytal Baby, a Crystal Ecru és a Ginger Fizz kristályosan csillogó, áttetsző árnyalataival.







A szemre

• Artist’s Eye Pencil: a szemceruza jól siklik a bőrön, beépített szivacsos ecsete megkönnyíti a precíz felvitelt. Forest Writer, Plum Writer, korlátozott számban pedig az új Opalescence színben kapható.







A körmökre


• Pure Color Nail Lacquer: intenzív színű körömlakk, mely úgy csillog, mintha nedves lenne. Garnet, új Caramel Prism és Chameleon Prism színekben kapható.

Keresd az Estée Lauder üzletekben (Váci u., Mammut Bevásárlóközpont, vagy a Douglas parfümériákban)






Még több smink:



Trendek a kifutók világából, igazi professzionális eszközökkel»
Újdonságok, melyeket egyenként is megvásárolhatsz. Keverd bátran a márkákat!»
A rózsaszínek gyönyörű világa igazán exkluzív kivitelben»
Egy teljes kollekció a sztárok világából»
Elegáns és romantikus»
Egy hihetetlen tulajdonságokal bíró szempillaspirál és limitált szériás termékek»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top