Szépüljünk

Tavaszi-nyári sminktrend

Mediterrán, mesés, vizes hatású, természetes, lezser elegancia... ezek mind beleférnek az új, tavaszi-nyári sminkdivatba. Összeállításunkban biztosan te is megtalálod az egyéniségedhez leginkább illõ színeket, stílusokat!

Kattints a képekre a
nagyobb méretű verziókhoz!





Sztárok titka
L’Oréal

Claudia Schiffer, Leatitia Casta, Eva Longoria – szeretnél úgy sminkelni, mint ők? Idén tavasszal a L’Oréal a “Sztárok Titka” rúzskollekcióval örvendeztet meg minket. A kollekció 6 soha nem látott intenzív, mély színben jelenik meg, melyek egész napra különleges csillogást kölcsönöznek az ajkaknak, anélkül, hogy kifakulnának. A Color Riche ajakrúzsok hidratáló E-vitaminnal és Omega 3 ápolóanyaggal kényeztetik az ajkakat, hogy azok simák, puhák és hosszantartóan védettek legyenek. A rúzsok exkluzív fekete csomagolásban kaphatók, minden egyes árnyalat csomagolásán a sztár aláírásával.


Csak természetesen!
Avon

Arcod napsütötte alapszínét az Arabian Glow bronzosító arczselével érheted el. Segít, hogy ne tedd ki arcod a napsugárzás káros hatásainak, és még az önbarnító hatására sem kell napokat várnod. Az azonnali barnaságot úgy tökéletesítheted, ha tubusban lévő két ragyogó színt összemixeled! Hangsúlyozd tekintetedet az új, egyedülálló Aero-sphere technológiával készült szempillaspirállal. Szempilláid lenyűgözően dúsak és hosszúak lesznek. Ráadásul még szétválasztottak és könnyűek is.




Ha mindig kacérkodtál a gondolattal, hogy egyszer kipróbálod a szemhéjtust, de nem éreztél elég kézügyességet, akkor az Avon újdonságát neked találták ki. Különleges, tollhoz hasonlító formájának köszönhetően még egy átmulatott éjszaka utáni határozatlan kézmozdulat sem hátráltathat szemed ívének tussal való kihangsúlyozásában! Ajkaidat egyszerre ápolhatod és színezheted tavaszt idéző színekkel hidratáló rúzssal. Azoknak, akik ragaszkodnak a szájkontúrceruzához is, érdemes az Avon Colour 2 az 1-ben praktikus kiszerelést választaniuk.








Mediterrán hangulatban
Yves Saint Laurent

A délfrancia nyár színei

Az új 2006. tavaszi arc a délfrancia nyarat idézi. A nap vakít, szinte fehérarany. A tenger és az égbolt egybeolvad. Az ösztönök zabolátlanok. Az új kollekció színei boszorkányosak. Próbáld ki szemedre az Ombres Quadriluméres Sienna színeit. Árnyékolj sápadt rózsaszínnel, majd keverd el a meleg földbarna árnyalattal. Az ajkakon rezes csillogás legyen a Touche Brillance – Magic Copper árnyalatától. Még provokatívabb, ha a szemhéjra egy kis fuksziát is teszünk, orcánkra pedig barackszínű pirosítót.
 





Ombres Quadrilumiéres – Absinthe Green



Légy te a főszereplő!

Szeretnél egy igazi, mediterrán hangulatú sminket elkészíteni? Akkor először az arcodra vigyél fel meleg beige árnyalatú alapozót (Teint Singulier No. 4 – Warm Beige). A szemedre  Ombres Quadrilumiéres színei közül vegyük az Absinthe Greent, ami olyan levegős árnyalat, mint a legvékonyabb sifon, vagy mint a tavaszi szellő. Ezt a bársonyos zöld színt feldobhatjuk egy csipetnyi kékkel. Végezetül a kobalt szempillaspirál, amely rószaszín ajkakkal káprázatos összhatást eredményez. Sminkedre a koronát fénylő rózsaszín porpúderrel teheted fel.
Az új tavaszi színekkel „felfegyverkezve” te is főszereplővé válhatsz az élet színpadán! Ez minden nő álma… a férfiak hódolata, a nőtársak irigysége.








Érzéki kék szín és elbűvölő vizes hatás
Max Factor

Ez a sminktrend a csábító tekintetre helyezi a hangsúlyt.
Az arc szépségéről csillogó alapozó (Colour Adapt Sheer Radiance alapozó – Árnyalat: 120 Shimmering Beige) gondoskodik, amely ragyogóvá varázsolja a bőrt, és már a nyári napsugarak üdeségét idézi. A szemhéjra elsőként ultra-kék szemhéjpúdert (Earth Spirits szemhéjpúder – Árnyalatok: 132 Ultra Blue, 103 Barley Fields, 112 Stormy Blue)  használjuk felfelé egészen a szemöldökcsont irányába, majd a szem külső részénél tompítsuk kissé ezt az intenzív színt szürkéskék árnyalattal. A szem belső sarkaiban használjuk egy kevés sárgás árnyalatú szemhéjpúdert, amely az ultrakék tökéletes kontrasztjaként tágra nyitja a szemet. Végül hangsúlyozzuk a szem alsó és felső vonalát jegesen kék szemceruzával (Colour Perfection Eyeliner – Árnyalat: 60 Ice Blue, 20 Black). A szempillák dúsítása és hangsúlyozása fekete vagy két szempillaspirállal (Masterpiece szempillaspirál – Árnyalt: 01 Rich Black, 04 Deep Blue) történjen. Az ajkak szépségéről és hidratáltságáról színtelen vagy enyhén barackos színű szájfények (Silk Gloss szájfény – Árnyalatok: 355 Crystal Dew, 345 Peach Glow) gondoskodnak. Természetesen az ápolt köröm is elengedhetetlen. Színtelen vagy liláskék körömlakkot (Nailfinity körömlakk – Árnyalat: 101 Crystal Clear, 736 Lilac Haze) ajánlunk.


Hűvös elegancia
ARTISTRY – AMWAY





Az új szelek 2006 tavaszán egyszerűséget és hűvös eleganciát hoztak a kifutókra. Az ARTISTRY új sminkkollekciója az elegáns nőnek készült, aki tudja, hogy nincs szükége harsány megjelenésre ahhoz, hogy észrevegyék. A smink természetes hatású, lágy, a színek szinte láthatatlanok. A két modern vonalvezetésű ezüstszínű kompaktban háromféle szemhéjpúder tetszés szerint keverhető egymással, a sminket rózsás illetve pipacsszínű arcpirosító egészít ki. A halványzöld, porcelánkék, rózsaszín és barna árnyalatok a természet egyszerű szépségét, az első tavaszi napok harmatos frisseségét idézik. A kollekció két finoman irizáló fémes hatású rúzzsal egészült ki, üde barackos bézs, illetve hűvösen csillogó rózsás árnyalatban.


Mesés smink
Lancôme

Ezt a tavaszi-nyári sminkkollekciót Shakespeare Szentivánéji álom című művének hősnője, az időtlen szépségű tündérkirálynő ihlette, aki vonzerejével és természetes magabiztosságával mindenkit elbűvöl, eleganciájának titka pedig könnyedségében rejlik.  Növények színei, gyöngyházas, opálos árnyalatok, arany és ezüst, fémes hatások, barna és fekete, opálos fehér, rózsaszín, azúrkék és lágy zöld. Ezeket a varázslatos színeket a Lancôme 4 palettába gyűjtötte, melyek ez alkalommal különleges, tündérmesébe illő csomagolást kaptak. Igazi kincsek a gyűjtők számára!







Kifinomult, lezser luxus
MAC





Bársonyosan puha és fakó, irizálóan napbarnított árnyalatok: a MAC új kollekciójában a sárga, a bézs a halvány korallvörös és a sárgás krémszín lágyan egymásba olvadó, tompán napbarnított változatait a letisztult, légiesen könnyed kék, szürke és olivazöld színek teljesítik ki, az összahtást pedig a csillámlóan hűvös gyöngyházfény teszi maradandóvá. Napfénybe öltöztetett, kifinomultan lezser luxus: csak dőlj hátra és lazíts, hiszen már felkelt a nap…






Egy új, telt és vibráló színekben gazdag, tökéletesen folyékony, mégis valóban hosszantartó, már-már maradandónak is nevezhető szemkihúzó! Ez a szemkihúzó nem kenődik el, nem mázolódik szét – megbízható, akár egy tetoválás, így mindig makulátlanul körvonalazza szemeidet, tucatnyi különböző változata között pedig egyaránt megtalálhatóak a telt, természetes színek, a kifinomult hangulatfestő árnylaatok és a vibrálóan modern színek is. Liquidlast liner – ha egy igazán hosszantartó szemkihúzóra vágysz!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top