nlc.hu
Szépüljünk
Alexandra Slim Formula

Alexandra Slim Formula

Tavasz… napfény… lágy szellõ simogat… erre vágytál egész télen! Élvezd a szabadságot, és találd meg újra a harmóniát! Hozd a formád Alexandra Slim Formulával!

Végre nyári időszámítás! Mindjárt a kedvem is jobb, hogy tudom, este még van időm egy kis mozgásra munka után, hiszen sokáig van világos!
A kirakatok újra friss színekben pompáznak, csakúgy, mint a természet…
Élvezem ezt a megújulást, ahogy a nap egyre bátrabban nyújtózik az égbolton.
A tavasz az újjászületés ideje, ami mindig egy-egy újabb csodát hordoz magában. Ez mindig kíváncsisággal tölt el, a várakozás izgalma ugyanakkor feledteti a tél végi rosszkedvet… Mert a tél minden évben itt hagyja látható nyomait… A lelki próbatételen túl fizikailag is megvisel: a vitaminhiány, a kevesebb mozgás, a hideg időjárás nem múlik el nyomtalanul.
Ezért úgy döntöttem, az újjászületés jegyében új életet kezdek!
Ha téged is megérint a tavasz illata, és szeretnéd még teljesebben élvezni az életet, tarts velem!


6 egyszerű lépéssel néhány hét alatt újjászülethetünk:

Edzés:

•  az eddigi termi edzések egy részét cseréld szabadtérire, vagy ha télen hanyagoltad a mozgást, most lépj a tettek mezejére! Legjobb a reggeli időszak, de ha erre nincs mód, a lemenő nap aranyló sugaraiban kocogni-gyalogolni 30-40 percet felér egy lelki energiafürdővel!

Étkezés: 

•  A napi főétkezés során a köret egy részét cseréljük vitamindús, nyers salátára (lehetőség szerint öntet nélkül)! Ebből bátran lakmározhatsz, hiszen nem hizlal! Az elfogyasztott összkalória mégis kevesebb lesz, mert a saláta alacsonyabb energiatartalmú, mint pl. a petrezselymes burgonya… Így még a tél végi vitaminhiányt is gyorsan elfelejtheted! A színes zöldségek látványa tányérunkon pedig még élvezetesebbé teszi étkezéseinket!
• A húsos fogásokat cseréljük halas vagy hús nélküli étkekre, így testünk jobban tud méregteleníteni, amire a téli nehezebb táplálékok után nagy szüksége van.
•  Igyunk naponta legalább 2,5-3 l ásványvizet, ezzel is elősegítjük a méregtelenítést!

Pihenés:

• Érzékszerveinket is ébresszük fel a téli álomból: új illatokkal, színekkel, ízekkel adjuk tudtukra, hogy megérkezett a tavasz!
Új illóolajokkal, friss virágokkal csempésszünk ébredést lakásunkba, világos, meleg színekkel, napfényes sárgákkal vegyük körül magunkat!
Táplálék-kiegészítők: 
•  A tél közeledtével a természet nyugalomba vonul, hogy tavasszal a nap első sugaraira megújulva keljen életre. Mi, emberek azonban télen is aktívak vagyunk, így szervezetünknek a tavaszi újjászületésre gyakran már nem marad energiája.

A megnövekedett aktivitásra sokszor megbetegedéssel válaszol, ennek megelőzésére érdemes táplálék-kiegészítőket alkalmaznunk.
A vitaminpótlás mellett fontos szempont ilyenkor a szervezet saját méregtelenítésének elősegítése, az anyagcsere élénkítése, a vitalizáló hatás – hogy legyen energiánk az újabbnál újabb feladatokra -, az étvágy csökkentése, és a zsírraktározás mérséklése. A természet a mi megújulásunkhoz is hozzájárulhat az Alexandra Slim Formula révén!

Természetes növényi összetevői részt vesznek a méregtelenítési, salaktalanítási folyamatokban, a testzsírok lebontásában és az anyagcsere gyorsításban. Így kifogyhatatlan lendülettel élvezheted a megújuló természetet!

Az Alexandra Slim Formulát úgy alkottuk meg számodra, hogy minden oldalról a segítségedre legyen és megtaláld a külső és belső egyensúlyt!

Ajánlott fogyasztása napi 3 tabletta; reggel 2, délben 1 szem. Így pont 1 hónapig elég.

Az Alexandra Slim Formulát megvásárolhatod gyógynövényboltokban, patikákban és a dm üzleteiben!

Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top