Szépüljünk

Felkészülni, vigyázz, kész… FLÖRT

Itt a nyár, beköszöntött a meleg, és végre minden szabadidõnket a vízparton tölthetjük. Így azonban rohamtempóban kell megtennünk az utolsó simításokat és formába hoznunk magunkat! Szerezzük be a hiányzó szépségápolási termékeket!

Olyan termékeket keressünk, amelyek gyorsan segítenek elérni a tökéletes végeredményt, és a nyár folyamán meg is őrzik azt.

Ebben próbálunk most Neked segítséget nyújtani.

Először nézd meg a Douglas Parfüméria új honlapját www.douglas-parfumeria.hu-t  ott ismerkedj meg az idei nyár legújabb trendjeivel és termékeivel, majd irány egy Douglas parfüméria, és szerezz be minden kelléket, amire a nyár folyamán szükséged lehet!


Mik is lehetnek azok?


Bár a forróság beköszöntött, te mégsem mered felölteni a csábító fürdőruhádat? Akkor vedd fel a harcot a cellulitisz és a nemkívánatos zsírpárnácskák ellen céltudatos testápolással!
A legújabb anti-cellulitisz termékek nem csak jól láthatóan szebbé teszi bőrödet, mindezt rekord idő alatt és rekord hatékonysággal végzik el. A high-tech termékek legújabb generációja a cellulitisz gyökereinél fejti ki hatását, sőt napok alatt látványos sikereket ígérnek. És ha netán nem sikerült elérned a kívánt célt a kitűzött időpontig, sebaj, válassz olyan terméket, amely napozás közben is formálja tested!

Fehérhomokos tengerpartról álmodsz?

Álmodban az azúrkék tenger habjai nyaldossák lábad, és gyengéd szellő simogatja bőröd?

Az új nyári illatok  elengedhetetlenek az igazi nyári flörtökhöz és csábításhoz.

Válogass az óceán illata, a trópusi koktél, vagy éppen a nyári naplemente által ihletett illatok közül!

 
A tested ápolása és az igéző illatok kiválasztása után ne feledkezz meg hajad ápolásáról sem, hiszen az ellenállhatatlan külsőhöz a gyönyörű hajkorona is hozzátartozik.

A nyári erős napsütés, a sós vagy klóros víz mind megterhelik hajunk szerkezetét, fényét és tartását vesztheti, ha nem kényeztetjük a megfelelő ápoló termékekkel.

Ebben segít a Douglas Parfüméria legújabb hajápoló termékcsaládja a Douglas HAIR mely a különböző hajtípusok igényeit válogatott, természetes hatóanyagokkal elégíti ki.

Az egész napos fürdőzés, sütkérezés és éjszakai fergeteges bulik után bőrünknek is extra táplálásra, törődésre van szüksége. Fedezd fel a Frangipani virág titkát.
Az egzotikus Frangipani virága díszíti a Hawaii virágfüzéreket, és a halhatatlanságot szimbolizálja. Kivonatát a Douglas Beauty System arcápolási termékcsaládja a szépségápolásban is felhasználja.
Az éteri olajok és értékes összetevők, az egzotikus bőrkényeztető alapanyagok adják a DOUGLAS BEAUTY SYSTEM Frangipani termékcsalád titkát.

És ha mi magunk már elértük legtökéletesebb formánkat, ne feledkezzünk meg a csábítás „céltáblájáról” a pasiról sem. Ha sikerült őt az ujjad köré csavarni, akkor hozd őt is formába, hogy tartani tudja veled a ritmust!

Nincs lehetetlen: az egyre fokozódó fociőrület közben is felhívhatod magadra a pasik figyelmét. Légy te is focirajongó, csak kicsit másképp: lepd meg párodat a Világbajnokság hivatalos illatával! Egy keleties, gyümölcsös parfümmel, mely ideális ajándék minden focirajongónak, és nem hiányozhat egyikük polcáról sem.


Aztán ha véget ért a fociszezon, irány együtt a szabadba! Egy romantikus sétát terveztek a kora nyári estén? Vagy egy fergeteges bulit a forró nyári éjszakában?




A Douglas Parfüméria ápoló termékei segítenek, hogy pasid is jól érezze magát bőrében, és így csak rád koncentrálhasson egész nyáron!

 
Engedj te is a csábításnak!
Élvezd a nyarat és hagyd magad kényeztetni!

Szeretnéd megkapni a legújabb ajánlatainkat? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top