Szépüljünk

Ne fogd vissza magad!

Idén õsszel használd bátran a fantáziád! Vad, intenzív színek kavalkádja az õszi levelek tükrében. Ne félj az erõteljes kontúroktól és a drámai hatástól, de ne feledd, szolid sminkkel is ugyanolyan trendi lehetsz! Lássuk hát!







Fotó: MAC – Kattints a képre!
• Füstös szemek – kékkel

A füstös szemfestés időről időre visszatér, hogy nők millióinak varázsoljon fülledt, szexi, drámai tekintetet. Alessandro Dell’Acqua klasszikus feketével keretezi modelljei tekintetét. Versace – egy új trendet teremtve – kékkel maszatolja erőteljesen körbe a szemeket.

A hétköznapokon az esti smink részeként fess füstös szemeket. Szemceruzával kontúrozd a szemed, applikátor segítségével kend el a vonalakat, majd szemhéjpúderrel fesd ki az alsó és felső szemhéjad. Válassz éjkéket, szilvaszínt vagy indigót!

• Dús szemöldök





A kifutókon a Louis Vuitton- és Zac Posen-modellek erőteljes, dús szemöldökkel jelentek meg, a Prada-lányok összekócolt szemöldökszálait pedig zselével rögzítették.

Ha nem tudod megnöveszteni a szemöldököd, dúsítsd szemöldökceruzával. Használj a szemöldököd színével megegyező árnyalatot. Ha a szálak túl rendezettek, az ujjbegyedre tett kevés zselével vagy lakkal kócold össze őket!

• Lila ajkak

Donna Karan modelljeinek ajkai a lila minden árnyalatában pompáznak – a pasztell orgonalilától a püspöklilán át egészen a legmélyebb ibolyáig.
Ha a lilát túl provokatívnak érzed, válassz érett gyümölcsszínt az ajkaidra.








Extra trendi:







Fotó: MAC

• Harmatos arcbőr (Hussein Chalayan)

• Extrém csillogású szájfény (Gucci)

• Hosszú, göndör szempillák (D&G)

• Natúr ajkak (Ralph Lauren)

Valentino és Marc Jacobs a bogyós gyümölcsök intenzív árnyalatait ajánlja. Oscar de la Renta pedig megmutatja, hogyan használd az új rúzsod: ujjbegyeddel kend fel a színt, majd finoman ütögetve maszatold el.







Macskaszem – Fotó: ASTOR –  Kattints a képre!
• Macskaszem

A szezon legszexisebb trendje a Viktor&Wolf macskaszem. Ne csak a szemhéjadra, hanem a szemed alá is húzz cicás kontúrt! Legjobb, ha fekete, folyékony tust használsz.

Nina Ricci vastag fekete vonalat rajzol, Missoni igazi vadmacskát varázsol a modelljeiből.

• Gótikus stílus

A Gucci-, Rochas- vagy Alice Roi-modellek ébenfekete és bársonyos bordó körmökkel és porcelánszerűen tökéletes arcbőrrel és füstös szemekkel jelentek meg a kifutókon, új trendet teremtve ezzel.

Alkalmi és esti sminknek tökéletes választás ez a stílus. Az alapozóval bánj óvatosan, a szemceruzával, rúzzsal és körömlakkal annál kevésbé.







Lila ajkak – Fotó: RIMMEL – Kattints a képre!

A következő részben bemutatjuk a kozmetikai cégek 2006–2007-es őszi–téli újdonságait. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top