nlc.hu
Szépüljünk
Ez is beválhat. Egyszer. De az álcázásnál van jobb megoldás.

Ez is beválhat. Egyszer. De az álcázásnál van jobb megoldás.

Nem kell hasonló módszerekhez folyamodnod ahhoz, hogy a nem kívánt pöttyöket eltûntesd az arcodról!





Nem kell hasonló módszerekhez folyamodnod ahhoz, hogy a nem kívánt pöttyöket eltűntesd az arcodról! Sajnos a problémáddal nem vagy egyedül, hiszen a zsíros bőr a pubertás kor egyik legfőbb jellemzője.
A hormonális változások következtében 12-14 éves kor körül a bőr zsírosodik, megjelennek a pattanások, mitesszerek. De később, ha valaki nem alszik eleget, nagy szellemi terhelésnek van kitéve, vagy zsíros, fűszeres ételeket fogyaszt, hormonháztartása felborul, a bőr elveszíti természetes egyensúlyát, és a tinédzserkor után is bármikor kialakulhatnak a pattanások.

A zsíros bőr ápolására rengeteg termék közül választhatsz. A legjobb, amit ajánlhatunk, a hatékony és természetes megoldást nyújtó megújult Garnier Pure, 3 lépésből álló arcápolási programja. A Pure termékcsalád segítségével mindössze 3 lépés, és a problémás arcbőr újra tisztává, mattá és mitesszer-mentessé válik!



Az arcápolási program 3 kulcseleme:





1. Tisztítás:
Garnier Pure Mélytisztító bőrradír géllel. Mélyen kitisztítja az eltömődött pórusokat, késlelteti a bőr újrazsírosodását. Új, mitesszer eltávolító összetételének köszönhetően kettős bőrradírozó hatású, hiszen természetes diatomea homokszemcséket + polietilén részecskéket tartalmaz. Tisztító hatása is erősebb, mint korábban. Bőrradírozó mikrorészecskéi eltávolítják a szennyeződéseket, kitisztítják a pórusokat, ásványi cink tartalmánál fogva gátolja a túlzott faggyú-termelést, így a bőr matt lesz, és lassabban zsírosodik újra, a természetes eukaliptusz kivonatának köszönhetően pedig mélyen megtisztítja a bőrt.









2. Tonizálás: Garnier Pure Pórusösszehúzó tisztító tonikkal. Eltávolítja a maradék szennyeződést, szárítja a pattanásokat, tiszta és matt arcbőrt biztosít . Megszűnteti a bőr csillogását. Ásványi cink hatóanyagának köszönhetően gátolja a túlzott faggyú-termelést, a bőr matt lesz, és lassabban zsírosodik újra, mélytisztító hatóanyagai tökéletesen eltávolítják a szennyeződéseket.
Használandó kép:









3. Hidratálás: Garnier Pure A Napi hidratáló kezeléssel. 24 órán át hidratálja a bőrt, és irritáció nélkül eltávolítja a pattanásokat, megelőzi azok kialakulását, összezárja a pórusokat. 100%-ig természetes uborkakivonatot tartalmaz, mely frissíti és hidratálja a bőrt, a szalicilsav összehúzza a pórusokat, ásványi cink hatóanyaga szabályozza a faggyútermelést, így a bőr tartósan matt lesz.





SOS helyzetekben a Garnier Pure SOS pattanás elleni szárító ceruza nyújt hatékony megoldást. Célzott és pontos vele a felvitel, leszárítja a pattanásokat, és gyorsan helyreállítja a bőr tökéletes tisztaságát. Zselés összetétele láthatatlan filmréteget képez a pattanáson, így juttatja be hatóanyagait a problémás területre.

Csatlakozz Te is az egészséges bőrűek táborához! A megújult Garnier Pure termékcsalád használatával garantált a tiszta arcbőr!


www.antipatti.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top