nlc.hu
Szépüljünk
Teljes körû lábápolás lépésrõl lépésre!

Teljes körû lábápolás lépésrõl lépésre!

A kényeztetõ illatos esti fürdõzés során a talp bõre felpuhul, csak ezután kezdõdhet meg az ápolókúra, melyet célszerû havonta egyszer megismételni. Végezz el otthonodban egy egyszerû pedikûrt, húsz perc alatt!





Mielőtt felkened a Scholl bőrradírt a talpadra, a felpuhult érdes bőrt távolítsd el a tyúkszem és bőrkeményedés bőrgyaluval. A makacsabb területeken használd a tyúkszem és bőrkeményedés reszelőt. A kényesebb, érzékenyebb területeket pedig a formázott fejű bőrsimítóval ápolhatod, mellyel könnyebb követni a láb vonalát. Ezután, utolsó simításként, használd a Scholl bőrradírt, amely garantáltan segít puhává és simává varázsolni a talpad.


Az új csomagolásban kapható készítmény természetes dörzsanyagot és gyümölcssavat tartalmaz, amely gyorsan kisimítja a durva, száraz bőrt, és azonnal eltünteti az érdes, kemény részeket a talpon. Láthatóan puhább, bársonyosabb bőrt eredményez. Egy független felmérés által készített teszt alapján 7 napi kezelés után a fogyasztók 80%-a jó vagy kiváló eredményről számolt be.

Ez a bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény tökéletes kiegészítő a Scholl más lábápolási termékeivel. A Scholl tyúkszem és bőrkeményedés reszelő  azonnal eltávolítja még a legkeményebb tyúkszemet és bőrkeményedést is. A reszelő érdesebb felülete biztonságosan távolítja el a durva és megkeményedett bőrt, míg a puhább oldala eltávolít minden maradék keménységet, az eredmény pedig a tökéletesen puha láb lesz. Egyedülálló ergonómiai kialakítása egyszerűvé teszi használatát.








A Scholl formázott fejű bőrsimító két különböző dörzsfelülete hatásosan eltávolítja a kemény, érdes bőrt, majd simává teszi a bőrfelületet. Különlegesen kialakított formája megkönnyíti a nehezen elérhető bőrfelület kezelését. Kényelmes fogást biztosít.










További információ: www.scholl.hu/labapolas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top