nlc.hu
Szépüljünk
Sarokbõrrepedés-krém

Sarokbõrrepedés-krém

A Scholl sarokbõrrepedés-krém megújult összetételével most még gyorsabban állítja helyre a repedt, kiszáradt bõrt a sarkon.





A több mint kétszeresére növekedett űrtartalmú készítmény különleges összetételének köszönhetően segít a fertőzések elkerülésében. Klinikai tesztek igazolják, hogy gyors eredményeket érhetünk el a sarokbőrrepedés-krémmel. Már három napon belül látható javulás lép fel, hét napon belül pedig kifejezetten megpuhul a sarokbőrünk. A krém megszünteti a fájdalmat és a kellemetlen érzést, és azonnal felszívódik, anélkül, hogy zsíros nyomokat hagyna. Így a hölgyek a harisnyát is nyugodtan felvehetik a lábak bekenése után.

A sarokbőrrepedés-krém több összetevőt is tartalmaz, amelyek növelik az eredmény hatékonyságát:
Illatmentes 25% karbamidot tartalmaz, amivel az egyik legmagasabb a piacon.
A karbamid egy olyan hatóanyag, amely mélyen belehatol a hám alsó rétegeibe. Így leköti a vízmolekulákat, és segít a bőr újrahidratálásában.

A készítmény „víz az olajban” emulziót is tartalmaz, melynek abszorbeáló hatása egy vékony falat képez a bőrön. A hidratáló hatóanyagok behatolását elősegíti a külső bőrrétegbe, így az több ideig tartja fenn a vizet. A panthenolos B5-vitamin-tartalmának köszönhetően a bőr megőrzi megfelelő állapotát. A bisabolol segít enyhíteni a már kialakult berepedések okozta kellemetlenségeket.

A Drieline TM összetevő fokozza a kollagén termelését és növeli a bőr rugalmasságát, ezáltal a berepedések megelőzésében játszik fontos szerepet.
Baktériumgátló chlorphenesin-tartalma miatt előnyösen használható cukorbetegek lábápolásában. Mivel hipoallergén, érzékeny bőrűek számára is különösen alkalmas.

Bőrgyógyászati vizsgálati, más néven corneometriai adatok igazolják, hogy a készítmény a hám víztartalmát sokszorosára növeli, és hozzájárul az állapot minden paraméterének lényeges javulásához.

További információ: www.scholl.hu/labapolas







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top