Szépüljünk

Utazz miniben

A vakációra is jókora szépségkelléktár szükséges. De a legtöbb dologból csak kevés kell, úgyse kenünk magunkra teljes flakonnyi testápolót, és a félig kiürült samponok is sokszor ottfelejtõdnek a szállodában.

Ugye senki sem gondolhatja komolyan, hogy a jól megérdemelt nyári vakációra egyetlen pár cipővel indulunk? És persze a május óta felhalmozott, „majd nyaraláskor felveszem” ruhakészlet egyetlen darabja sem maradhat itthon, hiszen mennyi shoppingolással eltöltött óra igyekezete veszne kárba.
A bőröndben pedig véges a hely, és ha dönteni kell a legújabb (negyedik) flipflop papucs és a – csak nagyon lebarnult bőrhöz jól mutató – szuperdivatos felső között, nem marad más, csak a dilemma.
Utánanéztünk, hogyan tudunk minineszesszert készíteni a vakációra. Eláruljuk, hogy spórolhatsz helyet a neszesszeredben, és hogyan csempészhetsz be még egy pár cipőt!





Gyűjtsünk termékmintákat!

 


Bár előrelátónak lenni nem könnyű dolog, de próbáljuk meg! A női magazinok termékminták tömegét ajándékozzák nekünk. Samponok, testápolók, arckrémek, dezodorok. Ha félretesszük ezeket, bőven lesz mit használnunk a nyaralás során.






 Minitermékek hada

 


A drogériákban egész sor termék miniváltozatát árulják, gondolván a tömött bőröndű utazókra. A kis kézkrémtől a kis fogkrémig, hajlakkig, lábdeóig minden megtalálható a kifejezetten minitermékek számára létrehozott részlegen.







La Roche-Posay Toleriane steril, egyszer használatos ampullákba csomagolt szemfestéklemosó 3 099 Ft






 Minideluxe

 


Miért ne köthetnénk össze a kellemeset a hasznossal? Mostanában nagy cégek kipróbálásra ösztönző minikollekciókat dobnak piacra, elérhető áron. A Lancôme-, Biotherm- vagy Estée Lauder-csomagokban található minitermékek nemcsak a bőröndöt könnyíthetik meg, de a vakáció során egy szépségkúrát is rögtönözhetsz magadnak. Jó hír! A Biotherm a férfi szépségápolási termékekből is elkészítette a minicsomagot! Vagy a pasik neszesszere amúgy is nagyon kicsi???






 Sminkek miniben

 


Jó, talán megoldottuk a krémek és samponok lekicsinyítését, de mi a helyzet a sminkpalettával? Itt bizony nem állunk olyan jól. Szívfájdításul egy zseniális termék:







Az Estée Lauder cég dobta piacra a svájcibicskákkal vetekedő felszereltségű, nélkülözhetetlen szemöldökápoló szettjét. Egy terméken belül szemöldökceruza, fésű, fixálógél is található. Ne hagyd ki, ha külföldön nagyobb parfüméria mellett mész el!





 Minisminkek – duty free

 


Miniméretű vagy „sok az egyben” termékek nagyszerű lelőhelye még a repülőtéri parfüméria. Mivel folyadékkal (és sminktermékkel!) mostanában repülőn utazni nem egyszerű, a legnagyobb cégek a legmárkásabb termékeiket is miniatürizálták. A Clarinstől a Clinique-ig szinte minden márka kész neszesszert kínál.







Ami pedig a sminket illeti, fantasztikusan felszerelt kompakt szettek kaphatók: szemhéjpúderrel, pirosítóval, szájfénnyel, szemspirállal – csak a márkán kell törnöd a fejed. Egy kis befektetés ugyan, de ezzel hosszú időre egy tenyérnyi helyen elfér minden, amire szükséged lehet. És jól jöhet majd az irodai buli előtt is ősszel, nem csak most, a nyaralás során.









 Színes körmök – miniben!

 


A reptéri váró parfümériája tartogat még ezenfelül is jó híreket! Gondoltál a nyaralás alatti körömápolásra? A manikűrkészletet gondosan helyezd a bőröndödbe, máskülönben örökre elbúcsúzhatsz tőle – a kézitáskából azonnal elkobozzák a repülőtéren!
Körömlakklemosót szerencsére nem kell többszörösen bebugyolálva szállítani. Mióta kapható a lemosóval átitatott, egyenként csomagolt kendő a drogériákban, megmenekültünk egy lehetséges katasztrófától. A körömlakk pedig…
Vagy megelégszünk egyetlen színnel – lehetőleg semlegessel, ami minden öltözetünkhöz illik, vagy kihasználjuk a reptéri bolt utazócentrikus kínálatát. Márkás és hihetetlenül jó minőségű körömlakkok minikollekciói várnak ránk! Légy jó fej, és gondolj anyukádra vagy a barátnődre is – egy ilyen miniszettől elájulnak a szülinapjukon.














 Csak a sajátunk

 


Ha ragaszkodsz a jól bevált termékeidhez, vagy speciális dolgokat kell használnod, akkor is van megoldás. Kicsit bonyolultabb ugyan, de előállíthatsz kis kiszereléseket a saját kozmetikumaidból is. Erre a célra a sminkesboltokban kaphatók üres kis tégelyek, amibe áttölthetsz egy kis mennyiséget a szokásos termékeidből.
Ha pedig külföldön jársz, az egyik legnagyobb drogériahálózat teljes szettet kínál üres flakonokból és krémesdobozokból. Az ára kicsit borsosnak tűnhet néhány üres dobozért, de gondold meg, ezzel hosszú időre megoldottad a minineszesszer kérdést. Csak egy dolgot ne felejts el: utazás után ürítsd ki a flakonokat, és mosd őket tisztára.










 Mini, amit irigyelünk!

 


Az áttáncolt éjszakák utáni nehéz reggelek miniőrangyala ez a szett, ami szintén csak külföldön elérhető.
A tartalma zseniális: 10 szemhéjtapasz uborkakivonattal a fáradt tekintet és a karikák ellen. Egy minispray a fáradt lábakra és egy varázslatos kivonat a fáradt arcbőrre. Ne hagyd ki, ha utadba kerül – biztosan hasznát veszed majd!







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top