nlc.hu
Szépüljünk
A tea és a Bvlgari illatok

A tea és a Bvlgari illatok

A Bvlgari illatok közül több különbözõ teafajták illatát idézi fel. A gyártó elképzelése szerint a teamotívum nagymértékben hozzájárul a kellemes közérzethez és a testi-lelki harmóniához.

Zöld tea

A Bvlgari Eau Parfumée illatának sikere fő alkotórésze, a zöld tea aromáján alapul, melynek többek között gyógyító hatást is tulajdonítanak.
Az illatkompozíciójában felhasznált zöld tea citrusokkal, jázminnal és rózsával kombinált kivonatának nyugtató és frissítő hatása szinte azonnal tetten érhető.


Sambac jázmintea

A sambac jázminteát használta a Bvlgari első női illata, a Bvlgari pour Femme megalkotásakor. Ezt a klasszikus parfümöt az a nőtípus kedveli, aki a Bvlgari exkluzív és rafinált illatvilágának elkötelezett híve.


Darjeeling tea

A Darjeeling tea a Bvlgari pour Homme, a műhely első férfiillatának fő összetevője, melyet a citrusos és frissvizes jegyek egyformán jellemeznek.


Kamilla

A teafélék legkíméletesebben aromatizáló fajtája, a kamilla hozta a Bvlgari Petits et Mamans termékcsaládjának átütő sikerét; a különleges illat-és fürdősorozatot fiatal anyáknak és gyermekeiknek szánták.


Fekete tea

A fekete tea a nők és férfiak számára kreált Black illat alapja. Az ezredforduló urbánus személyiségtípusának tulajdonságait kiválóan emeli ki a Black.








Vörös tea – EAU PARFUMÉE AU THÉ ROUGE – AZ ÚJ BVLGARI EDC
Az az utazás, amelyen Bvlgari visz végig bennünket a tea ősi világában, most egy váratlan és kivételes állomáshoz érkezett: a vörös teához.
Bvlgari bemutatja új illatát az ’Au Thé Rouge’-t, ezt a vibráló kompozíciót: a dél-afrikai Rooibush vörös tea először jelenik meg parfümben, és ez szenzációs felfedezés!

Az ismeretlen felfedezése hihetetlen örömet szerez: az Au Thé Rouge, a férfi és a nő szétbonthatatlan eggyé fonódása.
Életteli, mély, természetes, kifinomult illat. Ellenállhatatlan és hosszantartó.
Egy új korszak nyitánya…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top