nlc.hu
Szépüljünk
Modelleknek kijáró luxuskezelést nyertek!

Modelleknek kijáró luxuskezelést nyertek!

Naomi Campbell 2007 nyarán mutatta be legújabb illatát: a Cat Deluxe at Night az éjszakai, glamour stílusban továbbvitt verziója a 2006-os Cat Deluxe-nak.





Az illat fekete ribizli, egzotikus gyümölcsök, őszibarack alkotta koktéllal indul, amit a virágos jegyek: ciklámen, bazsarózsa, gyapotvirág követnek. Az alapillatban nemes fák és ámbra jelennek meg.

Júliustól augusztusig az ország számos bárjában és nyári szórakozóhelyén tűnt fel az illatot bemutató és izgalmas játékra invitáló hoszteszcsapat. Több ezer nevező közül került ki az a három szerencsés lány, akik megnyerték a fődíjat: részt vehettek egy profi model makeoveren.

A lányok izgatottan vágtak neki a szépségnapnak. Hajukat és sminkjüket az ország legjobb szakemberei álmodták meg. Mindhármuknál fokozott figyelmet fordítva az egyéni stílusra, hiszen ez alkalommal maradandót alkottak.

A tökéletes frizurákhoz és partisminkekhez illő ruhakollekciókban már csupán rajtuk múlott, hogy szendén mosolyogva vagy vadmacskásan csábító tekintettel néznek a kamerába. A lányok szinte Naomi Campbell magabiztosságával élvezték a kihívást, s a jól sikerült „modellportfóliónak” is beillő képsorozatok elkészültével hófehér limuzinnal érkezhettek meg barátaikkal kedvenc partihelyükre.







Ezúton is gratulálunk a lányoknak, továbbá azoknak, akik a 10 darab Naomi Campbell Cat Deluxe at Night parfümcsomagot nyerték.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top