nlc.hu
Szépüljünk
Még több oxigén

Még több oxigén

A friss, sugárzó arcbõr nem ajándék, tenni is kell érte. A nagy õszi kirándulásokat ugyan nem pótolja az Oxygen Power krémcsalád, de mindenképpen segít a friss látvány elérésében. Vedd fel a harcot a városi levegõvel!

Bár már 1851 óta ismert, hogy a bőr is lélegzik, mégis mostanáig kellett arra várni, hogy a tiszta oxigént krémbe zárják számunkra. Az ezt lehetővé tevő technológia ugyanis nem egyszerű. Az oxigént nagyon kicsi részecskékben egyenletesen kell bejuttatni a krémbe és meg kell akadályozni, hogy elillanjon onnan. A tudományos kutatásoknak köszönhetően kialakított különös flakonok hermetikusan képesek elzárni a krémben az eloszlatott tiszta oxigént.









































NIVEA Visage, Oxygen Power arctisztító zselé normál bőrre






Persze nem árt tudni, hogy a bőr csak kevesebb, mint 1 milliméteres mélységig engedi be az oxigént, de ez is elegndő ahhoz, hogy a bőrsejtek az oxigén többlet  hatására átmeneti időre megélénküljenek.


A Nivea Oxygen Power élénkítő nappali és éjszakai arckrém egyaránt 15% oxigént tartalmaz. A nappali krém gyorsítja a sejtképződést és kellően hidratál, míg az éjszakai segíti a sejtregenerálódást. Ha teljes hatásra vágysz, akkor használd mellettük a mikro-gyöngyöket tartalmazó arclemosó zselét is, mert ennek a segítségével a bőr könnyebben képes befogadni az éltető hatóanyagokat. A termékekkel a huszas éveikben járó, normál bőrű nők érhetnek el igazán látványos eredményeket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top