nlc.hu
Szépüljünk
Dove: egymillió nõ ajánlja

Dove: egymillió nõ ajánlja

Vajon mitõl válik népszerûvé egy kozmetikai márka? Sok esetben a reklámok hatása a mérvadó, a Dove mégis úgy döntött, hogy inkább fogyasztóinak ajánlására bízza termékeit.




Ha jobban belegondolunk, ez egy meglehetősen kockázatos vállalkozás: nagyon kell bízni az adott márka előnyeiben, és hinni abban, hogy ezt a megkérdezettek is így gondolják. A Dove bízott ebben, és 2007 februárjában útjára indította eddigi legnagyobb szépségápolási kutatását azzal a céllal, hogy még jobban megismerje a fogyasztók igényeit. És hogy mi lett az eredmény? Íme:

1 millióan tesztelték a Dove-ot
A tesztet online és nyomtatott formában 2007. január 1. és július 31. között lehetett kitölteni.
A mintegy fél éven át zajló tesztben több mint egymillió nő mondott a Dove termékekről véleményt. A tesztelésen nem a kifutók válogatott szépségei és a laboratóriumok kutatói, hanem a mindennapok asszonyai, lányai, azaz a mindennapi Dove-felhasználók vettek részt – köztük akár te is.

Hogyan vélekedtek a magyar nők a tesztelés során a Dove-termékekről?
A megkérdezett több mint 12 ezer magyar nő:
• 95%-a ajánlaná barátnőjének a Dove-termékeket.
• 95%-a szerint a Dove olyan márka, amely megérti a nőket és a szépséget.
• 94%-a szerint a Dove megtartja az ígéreteit.
• 94%-a szerint a Dove megmutatja, hogy a szépség formától, nemtől és kortól független.
• 98%-a szerint a Dove termékei kifejezetten jó minőségűek.
• 99%-a szerint a Dove-termékek tökéletesen megfelelnek a mindennapos használat kritériumainak.

Te mondtál véleményt?
A világon mindenütt azonos időpontban indult kutatás azt is célozta, hogy a Dove még jobban megértse a hétköznapi nők igényeit és megismerje véleményüket. A Dove mélyen hisz abban, hogy a mindennapi hidratálás a szép és egészséges bőr egyik alapeleme. Ez az alapgondolat vezérli termékeinek kidolgozásában. A kutatás eredményei is nagyban hozzájárulnak a termékek fejlesztéséhez.

A Dove továbbra is kíváncsi a véleményedre
Attól függetlenül, hogy a nagy teszt véget ért, a Dove továbbra is várja a felhasználók visszajelzéseit, hiszen számára az a legfontosabb, hogy a hölgyek számára a lehető legjobb termékeket kínálja.





Regisztrálj és mondd el véleményedet a www.valodinokklubja.hu oldalon, hogy megnyerhesd a fődíjat: egy kétszemélyes londoni Dove spa hétvégét!








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top