nlc.hu
Szépüljünk
Lehet, hogy Neked is köszönhetik!

Lehet, hogy Neked is köszönhetik!

Ha Te is vásároltál a dm-ben a 200 forintos labdákból vagy a segítõforintos termékek valamelyikébõl, akkor hozzájárultál 200 óvoda több ezer lurkójának az öröméhez.

Az egész történet 14 évvel ezelőtt kezdődött. Akkor nyílt meg az első drogerie markt az Üllői úton. Idén tavasszal már a 200. üzletüket nyitották és ennek örömére indult el – dm honlapján végzett közvélemény-kutatás eredményeként – az óvodákat támogató akció. A 200 forintos labdákból 70ezer darabot vásároltunk meg. A lasztik árán felül a „20 segítő forint” emblémával jelölt termékek megvételével tovább növeltük az adomány nagyságát. Összesen 30 millió forint gyűlt össze, ezt egészítette ki a dm 10 millió forinttal, így országszerte 200 óvoda jutott 200-200 ezer forinthoz, melyet játékok vásárlása fordíthatnak.











Október 4-én a szerencsés óvodák képviselői családias ünnepségen vehették át az adományokat utalvány formájában. A dm Kft. ügyvezetője, Wolfgang Strasser a köszöntőjében elmondta, hogy törzsvevőik nagy része gyerekes anyuka, így vásárlóik számára is fontos a kicsikre felügyelő ovik megfelelő felszereltsége. A segítő akció sikerét 200 színes lufi felengedésével ünnepelték meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top