nlc.hu
Szépüljünk
Parfümszüret!

Parfümszüret!

Magyarországon eddig nem forgalmazott márka is megjelent az illatszerüzletek polcain, de nagy márkák ismert parfümjeinek frissítései és teljesen új illatai is arra csábítanak minket, hogy kipróbáljuk és megszeressük õket.




 Alternatív luxus – Diesel, Fuel For Life


 


A Dieselt eddig Magyarországon elsősorban mint farmermárkát ismertük, most itt a parfüm is.
A Diesel-stílust Renzo Rosso 1978-ban alkotta meg, a névválasztást azzal indokolta, hogy ő is alternatívákban gondolkodik. A Fuel for Life nevű illata is lazaságot és egyéniséget tükröz. Azoknak érdemes kipróbálniuk, akik egyáltalán nem szégyellik, hogy hedonisták, vállalják, hogy fontos számukra a szex, szabadon élik és élvezik a saját életüket, függetlenül attól, hogy hány évesek. Az élet szeretetéhez kínál „üzemanyagot” a parfüm, melynek mottója: „Are you alive?”, azaz: „Valóban élsz?” A vászonba burkolt férfiillatot a csillagánizs, a csipkébe öltöztetett nőit a fekete ribizli teszi igazán egyedivé. A 30 ml-es férfi-EDT 8400, az ugyanekkora női EDP 8900 Ft.













 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 








 A Nő – Yves Saint Laurent, Elle


 


Nem beskatulyázható illat, mint ahogyan egy igazi nő sem az. Egyszerre lágy és akaratos, tiszta, de mégis sejtelmes. Finom és édes a licsinek, a pünkösdirózsának és a fréziának köszönhetően. De egy pici citrom is van benne, ami mindig jót tesz az illat frissességének.
Ha mindenki tőled kérdezi, hogy mi a titka az egyensúlyteremtésnek a munka és a család között, akkor ez a te illatod. (Tusfürdő és testápoló is van hozzá!) EDP, 50 ml, 17 900 Ft











Kifinomult – Bvlgari, Rose Essentielle Rosée

 


A parfümöt már kipróbálhattuk, de most itt van a könnyített változat, az EDT-kiadás. A fantasztikus rózsaeszenciák mellett a narancsvirág és a bergamott olvad össze, egy pici jázminnal fűszerezve. A virágok mellett a pézsmaillat az érzékiséget csak tovább fokozza. Az üveg méltó a nagy nevű ékszerházhoz: a nemes egyszerűség karöltve az eleganciával és egy csipetnyi csillogással. Ha inkább egy méregdrága, de a legkényesebb ízlést is kielégítő, kifogástalan minőségű sálat veszel, mint nyolc másikat a középszerűből, akkor mindenképpen próbáld ki, mert lehet, hogy rád vár ez az illatvariáció. EDT, 50 ml, 15 000 Ft










 Elegáns – Versace, Medusa

 


Az olasz nők egyszerűen lenyűgözően képesek viselni mindent, ami arany, ékszerként, de akár fürdőruhaként is. Az embernek sokszor az az érzése őket látva, hogy ezt a színt nekik találták ki. Az olasz eleganciát képviselő Versace-világ luxusát hűen fejezi ki az arany medúzaszimbólum az új illatukon is, melyet most az átlátszó, szögletes üveg közepén látunk, teljes összhangban az üveg kupakjával. Döntően virágos illat, orgonával, lótuszvirággal, orchideával és jázminnal. A szenvedélyességet a pici fekete ribizli adja, a pézsma és a cédrus érett nőiességet kölcsönöz neki. Élvezed, hogy nőnek születtél? A kedvenced a ropogós hófehér blúz egy farmerral, arany balerinacipővel? A napszemüveget hajráfként hordod évszaktól függetlenül? Mindenképpen próbáld ki ezt a parfümöt!
EDP, 30 ml, 11 990 Ft












Ínyenc – Estée Lauder, Pleasures Delight






Tizenkét évvel ezelőtt, 1995-ben született a Pleasures, a fátyolos virágillat, amely abban az évben a legjobb új női parfüm, a legjobb csomagolás és a legjobb reklámkampány díját is megnyerte. Az illat férfipárja négy évvel később került a polcokra egy új illatjeggyel, a friss levegőt és kék éget idéző úgynevezett „Sky Air”-rel. 2002-ben megújult a Pleasures. A Pleasures Intense bujább az elődjénél, és a vanília még melegebbé teszi a tiszta virágillatot. A trópusivirág-illat, a Pleasures Exotic 2004-ben, eredetileg a reptéri üzletek számára készült.

Az illat idén ismét megújult. A Pleasures Delight az élvezeteket ünnepli a virágok és a gyümölcsök közé bebújó eperízű habcsók, csábító karamell, mályvacukor és vanília illatával. A csodás édességeket is magába záró rózsaszín parfüm neked is tetszeni fog, ha képes vagy a legkisebb apróságoknak is örülni, és bátran rámosolyogsz az emberekre.
EDP, 30 ml, 9700 Ft










Kifinomult – Tommy Hilfiger, Dreaming






Fiatalos és kalandos illat. A lédús barack illatát fokozza a frézia, a tubarózsa és a hibiszkusz édessége. Kis idő elteltével a meleg bőrön beteljesedik az illat egy kis fenyővel és nőszirommal. Ha az életben imádod a kihívásokat, ha bármikor kapható vagy egy kis játékra, akkor neked álmodták meg ezt az illatot.
EDP, 30 ml, 7900 Ft













Előzetes! Novembertől kapható limitált kiadások!








Csillogó ajándék – Nina Ricci, Nina Prestige Edition 2007





Elképesztő az idő múlása: már egy éve kapható az angyali Nina Ricci-illat, a Nina. Az idei karácsonyra megálmodott limitált kiadásnak a fémesen piros üvege ünnepi díszbe burkolja az illatot. Maga a parfüm érintetlen, változatlanul belefeledkezhetünk a citrusok után a karamellizált alma és a pörkölt cukros mandula ünnepi illatába.
Ha a lelked mélyén romantikus vagy, és boldogan húzod magadra a legújabb piros kötött pulcsikat, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a Ninát. (Ha már használod, és fogyóban van, akkor vedd fel a kívánságlistádra.) EDT, 50 ml, 13 490 Ft










Ragyogó – DKNY, Be Delicious Shine



Donna Karan a luxust a mindennapokra lefordítva alkotta meg a DKNY márkát 1990-ben, és a ruháihoz saját illatokat is alkot. 2004-ben a friss alma illatjegyet kifejezetten az ő számára fejlesztették ki. A novembertől kapható új kollekcióban (limitált széria!) a parfümben az alma mellett az eddigieknél is erőteljesebben van jelen a grépfrút. Ha szeretnéd az illatot teljességében élvezni, akkor ne hagyd ki a hidratáló, sejtelmesen ragyogó fényt adó testápolót se. És ha már teljesen elolvadtál a forma és az illat ilyen összhangjától, akkor nem kérdés, hogy szükségét fogod látni egy almatégelyes szájfénytriónak is (három gyümölcsszínnel, amit külön-külön, egymással keverve, de a rúzsod fölött is viselhetsz). De a barátnődnek is megveheted ajándékba, teljesen odalesz tőle. EDP, 30 ml, 9500 Ft, a testápoló 6700 Ft, a szájfény 5100 Ft












FÉRFIAKNAK!


Extrém – Ermenegilda Zegna, Z Zegna Extreme
Képzelj el egy fekete hullámos hajú, kék szemű pasit borostával egy dögös motoron, aki bármeddig képes elmenni érted. Hozzá illik ez a roppant férfias, fém „parancsnoki lapos”-ba zárt, picit mandarinos illat. A rózsa és a boróka elegye teszi igazán izgalmassá.
Ár: 7900 Ft












 


 


 


 


 






Magabiztos – Gianfranco Ferre, Ferre for Men

Olyan férfiaknak, akikre fel lehet és fel is kell nézni. Ritkán érezni, hogy egy illat intelligens. Olyan férfi illata, aki magától értetődően viseli az elegáns öltönyöket, és nem kell neki elmagyarázni, hogy milyen színű és milyen hosszú szárú zoknit vegyen (az idén nyáron meghalt mester mindig kifogástalanul jelent meg, szinte védjegyévé vált a fehér öltöny mellénnyel). A férfias jegyek mellett a különlegességet a Holt-tenger közelében vadon növő fekete liliom illata fokozza. A levendula, a cseppnyi ananász és a narancsvirág a napsütést idézi fel.
EDP, 30 ml, 8500 Ft



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top