nlc.hu
Szépüljünk
Egy fújásnyi frissesség

Egy fújásnyi frissesség

Vera és Gerda nyakukba vették a várost, hogy új õszi lábbelit vásároljanak. Az egyik cipõboltban azonban kellemetlen élményben volt részük.




Szerencsére ők már tudják, hogyan küszöbölhetők ki az ehhez hasonló kellemetlen szituációk.
Jól ismert barátnőink lelkesen próbálgattak a cipőboltban, amikor az orrukat kellemetlen szag csapta meg.

Vera: – Érzed…?

Gerda: – Látom is a tettest…

Vera: – Tudtad, hogy a lábunk gyakran 16 órán át is cipőben vagy harisnyában van? Ezért nem árt kiemelt figyelmet fordítani a lábizzadásra.

Gerda: – Amióta a párom felfedezte a Scholl Odour Control lábszagűző lábspray-t, nem kell tartania attól, hogy akár az egész napos cipőben járás után hasonló helyzetbe kerül.

Vera: – Mit tud ez a „csodaszer”?

Gerda: – Szabadalmaztatott hatóanyagának, a Neutra-Activnek köszönhetően egyedülálló, semlegesítő védelmet nyújt a legkellemetlenebb lábszag ellen is. Baktérium- és gombaölő hatóanyaga közvetlenül a lábszag kialakulásáért felelős baktériumokat és gombákat pusztítja el.

Vera: – Jó, de engem az érdekel, miben tud többet a többi lábspray-nél?

Gerda: – Tudományosan bizonyított, hogy hatékonyabb a láb szagtalanítására és szárazon tartására, mint az azonos célra készített hagyományos termékek. Gyakori használata megelőzi a nem kívánt szagok visszatérését, frissen tartja a lábat és a cipőt.

Vera: – Gondolom, nők is használhatják.

Gerda: – Persze! Bár az Odour Control lábszagűző lábspray leginkább a férfiakat célozza, azoknak a nőknek is csak előnyére válhat a használata, akik gyakran járnak zárt cipőben.

Vera: – Hát nem árt, ha az ember lánya bebiztosítja magát például egy ilyen cipőboltokat érintő körjárat előtt.

Gerda: – Nem ám! Mehetünk! Azt hiszem, megveszem ezt a cipőt…







További információ:
www.scholl.hu/labapolas
A Scholl lábápoló termékeket keresd a drogériákban és a hipermarketekben.










Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top