nlc.hu
Szépüljünk
A szépség…

A szépség…

…éppolyan különleges és sokszínû, mint maga az élet. A szépség ott rejtõzik az élet kis és nagy pillanataiban, és csak arra vár, hogy felfedezzük.





Önmagunk és személyes kapcsolataink ápolása – ezek azok a pillanatok, amelyek a szépséget mindenki számára érzékelhetővé teszik.
Egy NIVEA-tanulmány szerint a szépség sokkal többet jelent számunkra, mint csupán a külső megjelenés. Egy szeretett személy gondolata, egy gyengéd érintés vagy egy mosoly: a szépséget éppúgy megtalálhatjuk a mindennapokban, mint a különleges pillanatokban. A szépség nem merül ki a „külcsínben”: benne van az is, amit és ahogyan érzünk, és az is, akik valójában vagyunk.

A SZEMÉLYES KAPCSOLATOK ÁPOLÁSÁRA FORDÍTOTT IDŐ
Napjainkban egy nőnek több lehetősége van, mint valaha, hogy tudatosan
megtervezze karrierjét és magánéletét. Ennek köszönhetően viszont a mindennapi életben rengeteg feladat hárul rá. A gyerekek életének megszervezése, a munkahelyi feladatok ellátása, a kollégáknak nyújtott segítség, a hétvégi nagybevásárlás és még sok egyéb kihívás – szerencsére a nők igazi szervezőművészek. Bár ezek után nem meglepő, ha a legtöbben közülük úgy érzik, hogy állandóan versenyt futnak az idővel.


„KAPCSOLATAINKNAK IS SZÜKSÉGÜK VAN SZERETŐ TÖRŐDÉSRE – AZ APRÓ GESZTUSOK SOKAT SZÁMÍTANAK”
A nők számára különösen fontos, hogy megosszák élményeiket szeretteikkel, és kiterjedt személyes kapcsolataik legyenek – ám ezek ápolása szintén sok időt vesz igénybe. Ahhoz, hogy megtapasztalják a szépséget, éppúgy jóban kell lenniük önmagunkkal, mint a környezetükkel, ezért játszik kettős szerepet a törődés a nők életében. A hétköznapok taposómalmában kapcsolataink könnyen sérülhetnek.
Holott a szeretteinkkel együtt töltött idő mennyiségénél sokkal többet számít annak minősége. Íme három egyszerű ötlet, amelynek segítségével kapcsolatainkat egészségesen és elevenen tarthatjuk:








NE SPÓROLJ A DICSÉRETEKKEL!
Add mások tudtára, mi az, amit csodálsz vagy szépnek találsz bennük, hisz mindig akad ilyen. Ennek segítségével kivirágoztathatod a kapcsolataidat!

ÁLDOZZ AZ IDŐDBŐL!
Találj időt a másikra a stresszes, zaklatott időszakokban is. Ilyenkor egy rövid telefonhívás vagy egy SMS is elegendő ahhoz, hogy tudasd: gondolok rád.

GYENGÉD ÉRINTÉS
Egy gyengéd érintés, egy ölelés vagy egy baráti kézfogás segítségével kimutathatod érzéseidet és odaadásodat.

A NIVEA értelmezésében a gondoskodás egy a szépség rengeteg arca közül: olyan holisztikus, egyedi, ugyanakkor sokszínű élmény, amit nap mint nap, újra és újra megtapasztalhatunk.

www.NIVEA.hu

Oszd meg velünk, számodra mit jelent a szépség:
www.nivea.hu/szepseg


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top